Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
eleri pisze:Byłam w Konstancinie tam nie było nic nudy brud smród brak telewizji nawet nie było sklepiku a o kawie mogłam pomarzyć chyba że w pokoju do najbliższego sklepu 3 km lasem gdzie było pełno dzików. Po Konstancinie mam obawy i powiem szczerze boje się tego wyjazdu zabiegi też do kitu pod koniec pobytu znalazłam się w szpitalu porażka nikomu nie życzę tam wyjazdu pozdrawiam
W Konstancinie jest kilka obiektów sanatoryjnych...sądząc po twojej wypowiedzi (nie napisałaś nazwy Sanatorium ) byłyśmy w różnych. Ja miałam pobyt w CKIR, jest tam również komercja i dyscyplina. Moja ocena jest pozytywna.
eleri pisze:Byłam w Konstancinie tam nie było nic nudy brud smród brak telewizji nawet nie było sklepiku a o kawie mogłam pomarzyć chyba że w pokoju do najbliższego sklepu 3 km lasem gdzie było pełno dzików. Po Konstancinie mam obawy i powiem szczerze boje się tego wyjazdu zabiegi też do kitu pod koniec pobytu znalazłam się w szpitalu porażka nikomu nie życzę tam wyjazdu pozdrawiam
3 km lasem , to na ul. Sue Ryder . Centrum Rehabilitacji Neurologicznej.To jest w pięknym Parku ...i niema tam dzików
Dziękuje grudzień za odpowiedz byłam na leczeniu neurologicznym właśnie w tym ośrodku w listopadzie więc wiesz było szaro i brzydko może letnią porą jest ładnie. Kuracjusze jadący do Uniejewa w terminie 19 luty odezwijcie się fajnie było by poznać się na forum i chociaż trochę się zapoznać będziemy zdani na swoje towarzystwo przez trzy tygodnie czekam na odpowiedzi
Mam pytanie ile czeka się na poszpitalne z NFZ Słupsk może ktoś udzieli informacji w przybliżeniu jak można to chciała bym dowiedzieć się ile wcześniej informują czy też są numery i oczekuje się w kolejności czy morze są inne zasady oczekiwani proszę o odpowiedz bardzo interesuje mnie ten temat proszę o informacje Eleri
Kuracjusze zaglądacie na stronę a nie piszecie jak trwają przygotowania do wyjazdu sprawy domowe załatwione mężowie i żony przygotowane do samotności a wy jak nastawieni na rozstanie z rodziną pozdrawiam Eleris