Masz rację ,,,jest superstokrotka pisze:poznanianka -wiedziałam że będziesz zadowolona okolicą ,otoczeniem i samą miejscowością.Pozdrawiam !![]()
Magnolia Ustroń
- syrenka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2009 17:53
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękowano: 1 raz
Re: Magnolia Ustroń
- syrenka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2009 17:53
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękowano: 1 raz
P.s. Mam nadzieje że mój opis jest dobry ,,jesli nie to pytajcie odpowiem ....
Rezerwując w tym roku na lipiec, dostałam zapewnienie że tapczan będę miała nowy
Niestety odwołałam jaK wcześniej pisałam jadę z ZUS też do Ustronia
Byłaś raz i chętnie tam wrócisz .
Za rok powinnam dostać sanatorium z NFZ -ale jak się opóźni to zaplanuję Tulipana.Pozdrawiam i cieszę się z Twojego zadowolenia .Jak to dobrze że, możemy wymieniać się tutaj spostrzeżeniami
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Pozdrawiam serdecznie i życzę szybkiego powrotu do Ustronia
- bozena180
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 kwie 2011 21:18
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 11
poznanianka pisze:Witam serdecznie .Wczoraj zakończyłam swój pobyt w Magnolii.Byłam na turnusie rehabilitacji ogólnoustrojowej .Wróciłam wypoczęta ,jest mnie trochę mniej dzięki bozena 180 .Było zwiedzanie ,długie spacery i oczywiście spotkania wieczorne .Ośrodek w którym byłam potrzebuje remontu .Rehabilitanci robią co mogą aby uprzyjemnić pobyt kuracjusząnp.masażami które w wykonaniu p.Marcina były rewelacyjne .Jedzenie jak już pisałam było dobre i dużo .Pokoje są przed i po remoncie .Do wymiany w pierwszej kolejności powinny iść łóżka które były masakryczne dla kręgosłupa .Ja miałam skrzynie zbitą z desek na to położony pseudo materac (góra od kanapy 1 osobowej ) i do tego 2 kołdry na wierzch aby można było jako tako spać .Nie tylko ja miałam takie legowisko .Niektóre starsze osoby też takie miały .Ale powracam do oceny w/w ośrodka .Było nie żle .Każdy pokój miał balkon na którym można było wytopić trochę sadełka przy pięknym słoneczku którego było dużo .Jeśli będę miała możliwość powrotu to tam wrócę .Piękne widoki ,mili ludzie ,super teren do zwiedzania .(łóżko to mankament ale wszystko można przeżyć
) Jeśli chodzi o godziny zabiegów wszystko można było załatwić np.przesunięcie godziny . Oczywiście spotkania wieczorne w Równicy były super i bardzo dobrze się bawiłam .EWASZ i STOKROTKA miały raję że będzie super i było
....Pozdrawiam dzisiaj już ze słonecznej Warszawy ....B....
P.s. Mam nadzieje że mój opis jest dobry ,,jesli nie to pytajcie odpowiem ....
To prawda co napisała poznanianka