Aktualne informacje o sanatorium MSW w Sopocie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Aktualne informacje o sanatorium MSW w Sopocie

Post autor: Fionka »

Wrocilam z Sopotu 21 czerwca br., wprawdzie mieszkalam w lesniku ale moi znajomi dostali Heliosa .Moje san to bida z nedza wiec wlasciwie cale zycie toczylo sie u naszych znajomych na 10 pietrze MSW.Budynek jest po remoncie , czajnik jest w pokoju , czysciutko i milutko, bez problemow .Basenu brak , windy przestronne dzialaja bez zastrzezen, kawiarnia bardzo dobrze zaopatrzona, wieczorki tancujace super, wyjscie od tylu na plaze , od frontu autobus 143 pod sam Monciak, lub spacerkiem deptakiem wzdluz morza.Mielismy int . radiowy Orange dzialal swietnie.Pozazdroscic temu co tam jedzie ,i jeszcze jedno ponoc papu smaczne.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Jedzenie nawet zbyt smaczne...trudno zadbać o linię jak codziennie intensywnie się tego nie spali chadzając nad morzem i tańcząc :lol:
My chętniej tanecznie hasaliśmy w knajpie przy plaży,tuż przy wyjściu z sanatorium.Windy działały bez zastrzeżeń,tylko w porze głównie posiłków były zbyt zatłoczone.
wikul
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2012 17:25

Post autor: wikul »

Dziękuję za krzepiące informacje. Byłem ta 10 lat temu i zachowałem miłe wspomnienia. Pewnie coś napiszę po powrocie.
Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka W.
wikul
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2012 17:25

Post autor: wikul »

Czy ktoś może wrócił niedawno z Heliosa? Co tam nowego?
ODPOWIEDZ