Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj!! Ja jadę ale 14 września!!!! A jeżeli chodzi o sanatorium to jest super!!!Byłam tam w zeszłym roku na przełomie kwietnia i maja i chcę już tylko tam jeżdzić!!!! Miła obsługa super jedzenia pokoje wypasione czyściutko!!!W kwietniu byłam z KRUSU a teraz jadę prywatnie bo naprawdę warto!!! Jakość wykonywanych zabiegów jest na wysokim poziomie polecam!!! A byłam już w wielu sanatoriach!!!No i rozrywki dookoła nie brakuje!!! biedronka blisko do morza blisko....polecam jak masz jakieś pytania to śmiało!!!! pozdrowionka Aga
Witaj !!!Jedyna opłata dodatkowa to opłata tzw.za powietrze około 60 zł jeżeli dobrze pamiętam no i jeżeli nie zabierzesz ciepłych skarpet rękawic i czapki to jest potrzebne do krio komory!!!można to kupić w recepcji za 70 zł!!chyba że nie będziesz miała tego zabiegu, ale ja bardzo polecam!!! jeżeli nie masz nadciśnienia oczywiście!!!życzę ci miłego wypoczynku!!acha i weż dużo ciepłych ubrań bo w Kołobrzegu bardzo wieje!!!i jak lubisz tańczyć to parę ładnych kiecek!!!