Witam zainteresowanych pobytem w Domu Zdrojowym Świeradów Zdrój:)
Zacznę od tego że wybierając się na leczenie w ramach prewencji ZUS nie powinniśmy się nastawiać na hotel 5 gwiazdkowy
A wielu ludzi tak robi i myśli że na luksusy darmowe się trafi ! jedziemy tam się leczyć a nie wypoczywać kochani

acz karolwiek i odpocząć jak najbardziej się da.
Co do zakwaterowania trafił mi się pokój 2 osobowy z balkonem mały ale spokojny, cichy i przytulny. Łazienka + toaleta w pokoju i z tego co wiek w każdym pokoju jest tak samo oprócz balkonu. Co do jedzenia to hmmmmmmmm rarytasów nie było ale i przeżyć się dało można dopłacić do stołu Szwedzkiego kto wybredny i je co chce .Co do
internetu no cóż w części B trzeba było latać po korytarzu żeby go złapać

Tv płatne 60 zł i sam nie wiem za co to kasują 4 kanały na uciechę koszmar pod tym względem.
Parkingu jako takowego przy domu zdrojowym nie ma ale kuracjusze parkują przy samym domu i jakoś uchodzi im to na sucho sam tak zrobiłem

, na to miast jest płatny kawałek dalej ale ponoć cena z kosmosu wrrrr. Co do bazy zabiegowej jak dla mnie szeroka baza pod tym względem dla każdego odpowiedni zabieg się znajdzie ! jedyny minus to że trzeba biegać po różnych obiektach co dla mnie sprawiało spory kłopot bo ledwo chodziłem.. ale i to udało się przeskoczyć pan dr. Kuba .... i chylę mu czoła prawdziwy fachowiec z powołania ! zmienił odpowiednio zabiegi w trakcie turnusu tak żeby mi nie sprawiały trudności. Ci co narzekali to osoby które przyjechały do uzdrowiska poszaleć potańczyć a nie leczyć się z obserwacji bocznej dansingi codziennie oprócz poniedziałku wstęp 8 zł piwo też 8 dość drogo wrrrrrr ale i można wyjść do innego ośrodka na darmowy dansing i też napić się piwa za 6zł.
Okolica przepiękna jest gdzie pójść niestety ja ze względy na problemy z chodzeniem daleko się nie wybrałem nawet nie doszedłem do gondoli którą można wjechać i zjechać za jedyne 30 zł i tak wiele podobnych atrakcji niestety mnie ominęło

na zakończenie serdeczne pozdrowienia dla całego personelu począwszy od pań sprzątających skończywszy na dyrekcji

jak dla mnie pobyt był udany czuje się lepiej i jeżeli musiał bym tam wrócić wcale bym nie narzekał ! jeśli ktoś ma jakieś pytania bądź uwagi

to zapraszam do pisania na maila
[email].pl no i mogę podpowiedzieć co nieco

Zdeka się rozpisałem hehe wystarczy tej lektury ale nie było porządnej opinii o tym miejscu więc postanowiłem się wysilić dla przyszłych kuracjuszy

pozdrawiam serdecznie i dużo zdrówka życzę !!!!!!!!!