Stróże -pomocy!!!!!

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: Stróże -pomocy!!!!!

Post autor: forumowicz »

Witaj szczensliwyGosc bo teraz z czystym sumieniem można Cię tak nazwać :) Też tylko z opisów z forum znałam te Stróże i w moim odczuciu od razu byłam na NIE ! A Krynice znam z komercyjnego pobytu i bardzo mi się jako miejscowość podobała .....więc na pewno wybrała bym Krynicę :D Z pewnością nawet jej nie znając a biorąc pod uwagę po pierwsze że to na Mierzei , no i ten środeczek lata wybór padł by na Krynicę :!: :!: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Wybór oczywisty Krynica Morska . Gratuluję . Doskonałe miejsce na spacery . Białą Flotą do Fromborka ,blisko i Elbląg i Trójmiasto . Myślę ,że zawsze świeża rybka do konsumpcji sie trafi .jedyny minus (jeśli minus :?: :?: :) ) dużo wypoczywających . Poprawna komunikacja z Trójmiastem . Na miejscu jest co zwiedzać . ;)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Gratulacje szczesliwy, miales farta.WITAJ SZTANI , jak milo.Moze troszke odbiegam od tematu ,mam pytanko -od kiedy Albatros ma status sanatorium :?: .Ostatnio bylam tam na audycie osrodka rehabilitacyjnego.Widze ze wlasciciel ten sam.Od 7 lat juz sie nie bawie w te klocki. Ciesze sie ze Cie odnalazlam na tych stronach Sztani-dobry duszku.Szczesciarz uwaga na DZIKI :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Szczęśliwygościu a co to za pytanie :lol: :lol: :lol:
Przecież wiesz :lol: :lol:
Krynica rzecz jasna :!: :!: :lol:
Awatar użytkownika
szczensliwyGosc
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 wrz 2013 21:12
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: szczensliwyGosc »

Cześć !!!
Własnie wróciłem z Albatrosa!!!!
Miejsce pobytu, położenie i POGODA w sierpniu '15r. rewelacja. Jedzenie b.dobre. Szwedzki stół na śniadanie i kolację.
Pokoje nie najgorsze ,ale to zależy jak,który. Telewizja płatna :evil: i tylko 3-4 programy zależnie od pogody. Budynek z lat 70-tych
Raczej spokojna okolica . 5 min do plaży.
Zabiegi ujdą . Ale brak np. basenu z solankami jak w Ciechocinku.
Obsługa miła i młoda
Byliśmy pierwszym turnusem w tym ośrodku ,było niezle ,a jak się dotrą to powinno być jeszcze lepiej!!

Pozdro!!
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Sloneczko pisze:Szczęśliwy Gościu :kwiat: mówię ci zależy co kto lubi ;)
Ja byłam w Iwoniczu w Sanvicie..... taki sam moloch jak i ten w tych twoich ;) Strózach...no może inny kolor :lol:
Ale było fajnie i były wspaniałe zabiegi....na miejscu
Ja byłam w KRUS-ie .... tez miło i dobrze wspominam :)... ważne by zabiegi nam spasowały , o klimat po godzinach musimy zadbać sami :)
ODPOWIEDZ