Krynica Beskid 15.07

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
SASHA_74
Na forum od: 20 cze 2015 09:20
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Krynica Beskid 15.07

Post autor: SASHA_74 »

Witaj Lady proponowałaś mi kawkę w Krynicy, z miłą chęcią skorzystam z Twej propozycji a ponieważ będę już u schyłku mego pobytu to z pewnością dam Ci dużo pomocnych rad tak przy okazji;) Tylko jedno pytanie jak my się spotkamy skoro nic o sobie nie wiemy?
Lady84
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2014 12:54
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lady84 »

Roxy pranie zrobione jeszcze tylko kilka drobnych zmian w planie działania i będę gotowa :D :D :D :D
Lady84
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

No i jak tam są już na forum kuracjusze którzy jadą do Beskidu w moim terminie????????? :D :D :D :D
SASHA_74
Na forum od: 20 cze 2015 09:20
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: SASHA_74 »

Witaj :kwiat: cóż ja mogę Ci napisac nie za wiele :( za krótko jestem na tej stronie i nie mam jeszcze uprawnien do pisania na priw a tutaj raczej nie wypada sie zbytnio rozpisywac powiem Ci że będę od 28 czerwca do 19 lipca a to pewnie już wiesz w Lwimgrodzie także gdyby było nam dane sie spotkac to będzie super jutro już wyjężdżam pozdrawiam Adam
Lady84
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

:D
ODPOWIEDZ