Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam czy ktoś się wybiera w tym terminie do sanatorium w Polańczyku? Najlepiej jakby jeszcze jechał swoim autkiem z okolic Lublina i mogłabym się z nim zabrać .Pozdrawiam
Witam
domyślam się że juz jesteś w sanatorium. Ja planuję się także wybrać do Polańczyka ale w sierpniu. Ale powiedz mi jak tam jest, głównie jeżeli chodzi o nocne rozrywki, jak z ciszą nocną ? Ja rozważam AMER-POL ale słyszę że tam jest dyscyplina i zusowców sprawdzają w nocy po pokojach, a mimo ze dyskoteka w budynku to tylko do 22. Do której mozna wracAĆ do sanatorium? Panie czepialskie? Głównie o to mi chodzi, nie ukrywam że chcę się też trochę rozerwać, bo siedząc tam miesiąc to można by zwariować. W sobotę też są zabiegi? Czy jest firma która organizuje takie krótkie wycieczki? jeżeli tak to jak się nazywa? Miałabyś telefon do nich? :--)))
Witam,potwierdzam w AMER-POLU jest ok.Wróciłem na początku maja byłem 24 dyskotek nie było sala była w remoncie jest kawiarenka można wypić kawę lub piwo.Żadnej kontroli nie było ani raz.Polecam tańce w,, Dedalu,, bardzo super i blisko.Za parking zapłacilem 86 zł. za telewizor 40zł. a zwrot za 406km.jechałem z okolic Wa-wy otrzymałem 120 zł.Krótkie wycieczki również i autokarowe są organizowane przez pana Franka ,fajnie opowiada........gaduła.Weż paszport gdybyś Chciala jechać na Ukrainę.Żelazka nie ma deski nie ma czajnik na korytarzu.Badania bardzo dokładne( rozbiórka do majtek......)Zabiegi uważam dobre jedzenie ja facet głodny nie chodziłem a gdybyś Chciała zjeść dobrego pstrąga to smażalnia 50 m.od budynku polecam. Internet działa tylko w prawym skrzydle nad pokojami biurowymi.Dobrze być rano ok.9-10godz.A na koniec uwaga .......do domu wróć Sama nie wróć z kochankiem..............dobrego wypoczynku.
kazimierz1 to ty chyba byłeś w innym Amer-Polu niż ja zrobię małą poprawkę... żelazko i deska do prasowania znajdują się się w tzw. piwnicy na samym dole tj.prasowalni .Tam też znajduje się pralka na żeton więc z praniem nie ma problemu.Potancówki organizowane były w Atrium po drugiej stronie ulicy bądz za budynkiem Amer-Polu.Zresztą spora część osób chwaliła sobie rozrywke taneczną w Zakapiorku.Pozdrawiam
Byłam w AmerPolu i Plonie. W lipcu jadę do Plonu. To najlepsza rekomendacja Polańczyka. Znacznych różnicy pomiędzy tymi dwoma sanatoriami nie ma (w plonie lepsze zabiegi, bardziej się starają). A Bieszczady przepiękne. Trzeba zabrać dobre buty, trapery i szpileczki................ .
Jadę 27 lub 26 lipca z Radzynia Podlaskiego, mogę zabrać kogoś na wspólną podróż.