Witam wszystkich .Byłam ,wróciłam i już żałuje że tak szybko się skończyło. W sanatorium nie miałam czasu na pisanie, w domu tym bardziej , miałam tyle zaległych spraw ,nie cierpiących zwłoki. Janie 19557 trochę się popytałam o ceny parkingów, są bardzo różne, im bliżej morza tym droższe. W MSW to koszt 250 zł, w kościele 180 zł, naprzeciw MSW trochę w stronę morza 330 zł ,przy porcie, przed bazarkiem to ok.380-400 zł, dalej w stronę miasta ok.1 km od sanatorium to 160 zł, są jeszcze na ulicach płatne na godziny , ale to drogo wychodzi. Nigdzie nie rezerwują wcześniej, i nie dają nr. telefonów. Trzeba szukać po przyjeżdzie. Jeśli będziesz wcześnie rano to masz szanse na miejsce w kościele, my byliśmy ok;7 rano i miejsce było, potem innym kazali czekać, jak ktoś wyjeżdża to od razu jest następny chętny .W MSW też kto pierwszy ten lepszy. Jesteśmy bardzo zadowoleni z miejsca na parkingu kościelnym, blisko, samochód pod ręką jak trzeba było skorzystać, pracownicy bardzo mili , w szczególności Pani która tam pracuje. Mam nadzieje że moje informacje trochę ci pomogą jak będziesz już na miejscu .Pozdrawiam i życzę ci udanego pobytu.