Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Internet dostępny w holu (dwa stanowiska), miałam ze sobą swój internet bezprzewodowy - odbierał b. dobrze (V p.). Parking jest płatny obok "Równicy". Nie wiem jednak jak się kształtują teraz ceny. Może ktoś Ci napisze a jak nie to zadzwoń i spytaj u źródła
Pozdrawiam
Internet był dostępny w tzw. Klubie Kuracjusza .To ok. 20 m od "Równicy" -to taka kafejka połączona z głównym budynkiem sanatorium i od godz. 14 do 22 odbiór bez ograniczeń.Miałam ze sobą laptopa i tam chodziłam.Było to 3 lata temu,myślę że nadal tak jest.
W holu budynku 'Równica' były 2 płatne stanowiska ,jak pisze ewasz.
Zanim pojechałam na miejsce ,dzwoniłam i pytałam o wszystko co mnie interesowało.Panie recepcjonistki na wszystkie pytania odpowiadają.
Fryderyk ! W "Równicy" pań do tańców i spacerów będzie duuużo.Sam zobaczysz ile ludzi tam będzie.
Ja również bedę się rehabilitować w Ustroniu po 20 lipca.Jednak nie w "Równicy" a dużo dalej
Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku.
Franciszku chętnie bym skorzystała z Twojej propozycji wspólnych spacerów i tańców, tylko , że ja będę w tym czasie innej miejscowości uzdrowiskowej. Szkoda.
Pozdrawiam i życzę udanego pobytu
Ramona ,a było tak blisko że odwiedziłabyś Ustroń pamiętasz ?
Przyjedzie do mnie w odwiedziny smuga i też pospacerujemy.Na pewno pójdziemy potańczyć.
Tylko nie do "Równicy "-bo nie zdążę przed nocnym "obchodem"
Pozdrawiam Cię
Pamiętam Stokrotko niestety życie weryfikuje nasze plany, szkoda bo naprawdę chętnie pojechała bym do Ustronia, mam nadzieje, że będzie okazja do spotkania.
A co tam obchód. jak byście poszły do Równicy to może byście spotkały Franciszka.
Pozdrawiam Cię z całego