Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Powiem szczerze to w przeciągu półtora roku jadę 4 raz też zbytnio nie mam ochoty tam jechać też wolała bym Ciechocinek z którego mam cudowne wspomnienia ale niestety jadę do tego Uniejewa jest on koło Łodzi po prostu nikt nie odpisuje chyba sama tam nie będę a Ciechocinek jest tam fajnie no i te fajfy i dansingi dzięki za odpisanie Eleris
hmm mam pytanie eleris... piszesz ze byłaś w listopadzie w sanatorium a już jedziesz jak to jest można jechać tak raz po raz proszę powiedz bo jestem w tym zielona bo niektórzy mówią ze raz na rok się jedzie oświeć mnie a z tego co myślę jesteś młodą osobą tylko nie odbieraj tego zle wiesz pewnie o co mi chodzi
Jestem po 40 ale jestem bardzo chora nie widać tego po mnie ZUS na siłę daje mnie wyjazdy chce mnie wyleczyć no i ciągle jestem w szpitalu lekarze w szpitalu też kierują mnie na rehabilitacje jestem na rencie już 3 lata wiadomo jak jadę to świetnie się relaksuje ponieważ jestem kontaktową osobą to nie narzekam na brak znajomych ale co na niektórych trzeba uważać
Ja jak leże w szpitalu a w przeciągu roku leżałam 5 razy to widzę co się dzieje kupa ludzi w młodym wieku ja mam 45 lat a ile ty masz Eleris tak wogule mam na imię Ela
Ja też wyjeżdżam do Uniejowa z ZUS,ale na początku kwietnia.Nie mam takich obiekcji jak Ty,byłam w wielu sanatoriach i prawdą jest to,że atmosferę tworzą ludzie.Jeżeli jesteś osobą pogodną,to na pewno będziesz dobrze się czuła w każdym towarzystwie.Więcej optymizmu.