Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jeżeli pogoda pozwoli,to mam zamiar popołudniu wybrać się na rower
Chętnych serdecznie zapraszam na przejażdżkę...ruch na świeżym powietrzu jeszcze nikomu nie zaszkodził.
Pozdrawiam
No tak temat na czasie i dla zdrówka , ja staram sie jezdzic systematycznie choc nie jest to dziennie ale jak juz wyjade to robie od 30 do 50km po takim wysiłku jakby nie było najlepiej smakuje piwko jesli jest jeszcze słoneczna pogoda , pozdrawiam wszystkich rowerzystow i rowerzystki zyczac pary w nogach
Jeżeli pogoda pozwoli,to mam zamiar popołudniu wybrać się na rower
Chętnych serdecznie zapraszam na przejażdżkę...ruch na świeżym powietrzu jeszcze nikomu nie zaszkodził.
Pozdrawiam
Ale jestes wylaszczona na tej focie, ta figurka to zasluga rowerka
Witaj 14 po 13 Danusiu.Szacun, .Jak bym miala kapelusz na glowie to bym go przed Toba zdjela ,jak mawia Krolikowski.Pozazdroscic.Ja niestety na rowerek nie wsiade a i silka nie kniecznie , pozostaje callanetics i dietka a tam czasem kusi i po dietce. -y czesto zagladaja i.....