Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pisałam już wcześniej,że Mazowiecki w miarę możliwości przychyla się do próśb kuracjuszy i stara się je uwzględniać.W ubiegłym roku myąlałam,ze to przypadek,ale jak w tym zadzwoniłam i usłyszałam pytanie czy dołączałam jakąś prośbę,to już wiedziałam,że nie przypadek tylko starania.I tak trzymać.
Witam,może ktoś mi podpowie, na ile dni przed wyjazdem NFZ przesyła informację gdzie i kiedy.Moje skierowanie czeka na wyznaczenie daty i miejsca Startowałem z numerem 80550 (w pażdzierniku) obecnie mam 34000,liczę na styczeń. Pozdrawiam.....
Latem rządzi komercja a nie ospałość urzędników.Moja koleżanka ma nr 3900 i cisza, czeka się aby wyszło na listopad, na wrzesień są widocznie ważniejsi do obdzielenia.Ja dostałam z Mazowieckiego z nr 21 000 ale to były święta wielkanocne, więc ktoś pewno zrezygnował.
Ja w Mazowieckim dostałam przydział (w przeglądarce) 8 maja ,skierowanie listem 15 maja na wyjazd od 22 czerwca. Nr.coś koło 500, nie pamiętam dokładnie.
Witajcie,dawno mnie nie było ale mam wspaniała wiadomość .....jadę do Cieplic sanatorium Lalka od 16 września hurra.Pozdrawiam wszystkich oczekujących i tych z przydziałami