Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam sympatyczne towarzyszki podróży kolejką wąskotorową relacji: ZUS/NFS - uzdrowiska.
Podpisuję listę obecności: 41282. Nowe pasażerki informuję że lista jest u konduktora.
Czekającym na przydział życzę "szczęśliwego numerka"
Wszystkim: miłej podróży i szybkiego dotarcia do wymarzonej stacji końcowej.
Podpisuję listę obecności. Na dziś niewiele ponad 15,5 tys., ale lato 2016 musi być moje. Następną listę obecności podpiszę po powrocie z tegorocznego wypoczynku sanatoryjnego A teraz się cieszę, że już w środę wyjazd Pilnujcie proszę mojego miejsca w kolejce
A u mnie na dzisiaj numerek 39688 i tez liczę na przyszłe lato. Marzy mi się Kołobrzeg w lipcu. Ale póki co za 2 tyg. mam wyjazd do Ciechocinka i też się bardzo cieszę. Już nie mogę się doczekać. Powoli odkurzam walizkę
Witam wszystkich serdecznie.Przypominam się,że również jadę tą kolejką zmierzając wolniutko,ale to bardzo wolniutko do celu.U mnie także dzisiaj tylko jedno oczko w dół Jak tak dalej będę wolno jechała,to może na wiosnę zajadę Pozdrawiam