Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie moi mili
Melduję się dziś z numerkiem 113772. Ech od 6tego lipca ubyło 116 nr.Jak tak będzie szło to załapę się na rok 2020
Pozostaje uzbroić w dużą ilość cierpliwości.
Pozdrawiam cieplutko
ededi..to faktycznie ....ja mam 41015 i planowany wyjazd na sierpień 2016....i też mi się wydaje długo a co dopiero Ty....chyba ,że u was szybciej numerki spadają ale z tego co piszesz to nie.Pozdrawiam i życzę jak sama napisałaś wytrwałości.
Danusiu jutro wyjazd a ja z pakowaniem w lesie. walizka jeszcze na piętrze, teraz wypije herbatkę i biorę się za pakowanie, mam być na 14.
Bardzo Wszystkim dziękuję za to, że mogę być tu z Wami.
Najważniejsze, żeby byli fajni ludzie i trafione zabiegi.
Pozdrawiam Wszystkich i zamelduję się w kolejne po powrocie. Pamiętajcie o mnie
Dziękuję Ci bardzo Ewuniu.
No wreszcie uporałam się z pakowaniem, ale jeszcze walizeczka nie zamknięta, może się jeszcze jutro rano coś dorzuci.
Pozdrawiam
Ramona2 Samych trafionych zabiegów i udanego wypoczynku.W Nałęczowie nakarm kaczki w stawie,wypij herbatkę w Jaśminowej i wracaj do nas do poczekalni zrelaksowana. Będziemy Ci trzymać kolejkę
Basiu ,Jaśminko dziękuję bardzo.Kaczki nakarmię, z herbatki chętnie skorzystam.
Walizeczka zamknięta, czekam na córkę. O godzinie 10 wyruszam na podbój Nałęczowa.
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie, dziękuję za miłe słowa.