Jan w Lądku Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Jan w Lądku Zdrój

Post autor: stokrotka »

Kochani ! Bardzo proszę o aktualne info o w/w sanatorium.Interesuje mnie wszystko -pokoje,wyżywienie, parking, zabiegi itd.
Znajoma dostała tam skierowanie( za 2 tygodnie jedzie ) .Piszę w Jej imieniu grzecznościowo.
Dzięki ;)
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Jan w Lądku Zdrój

Post autor: jacky6 »

Polecam lekturę działu lądeckiego.

na przykład http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewto ... &start=190 a tamże fotka Jana i nie tylko :-)

W 10 dni się zaczyta, kolejne 3 dni na pakowanie, w 14stym wsiąść do pociągu ... autobusu, autka...
dodatkowo - spacerek z mapką wujaszka gugle a tamże na View Street fotka obiektu i okolicy...

A i Ewa się dołoży - jak będzie za mało ...

:mrgreen: :ugeek:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Re: Jan w Lądku Zdrój

Jacku ! mnie nie chodzi o samą miejscowość , i uroki Lądka.Ale tylko i wyłącznie o sam obiekt ,warunki w nim panujące ,gdzie na zabiegi i takie codzienne sprawy które są ważne dla kuracjusza.
Personel,stołówka , co jest na wyposazeniu pokoju -ceny wykupu TV, czy parkingu.
Dziękuję za link .
Awatar użytkownika
serendipity
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2011 18:45
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: serendipity »

Tu masz info z zeszłego roku od ewasz: http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewto ... f=3&t=9142
Myślę, że chyba mogę zamieścić ten link, ponieważ też się tam wypowiadałam, kiedyś byłam.
Miłego pobytu dla znajomej:)
MaryKate
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 gru 2014 13:40
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: MaryKate »

Byłam w zeszłym roku w "Janie" , pokoje 1,2,3 osobowe , wyżywienie na miejscu na zabiegi trzeba chodzić do innych budynków . Lądek i okolice bardzo ciekawe chętnie bym pojechala jeszcze raz .
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Stokrotko, jak jeszcze będzie trzeba coś dodać to służę pomocą.
Personel miły, Pani doktor wspaniała :)
Wody radoczynne tylko w "Jerzym" są super, jeśli nie będzie p/wskazań do niech powie, że chce to dostanie.
Opłaty uiszcza się w "Wojciechu" i nie ma pośpiechu, można do 3 dni wpłacić ;)
Jak znajdę to podam bezpośredni nr telefonu do "Jana"

Narka :)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ewuniu -dzięki ,nr do Jana mam jest w przeglądarce --miłe sa Wasze wszystkie odpowiedzi.Pozdrawiam :serce:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Ten numer w przeglądarce Stokrotko to jest ogólny a bezpośredni do "Jana" to 74 814 63 85.
Jak dostałam przydział to dzwoniłam i miły pan podał mi bezpośredni do "Jana" :)
Rezerwacji pokoi nie prowadzą ale można spróbować, może od zeszłego roku coś się zmieniło :)
Pozdrawiam :)
MARK50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 sie 2014 11:59
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: MARK50 »

Ja tez byłem w Janie dwa lata temu i bardzo sobie chwaliłem pokój był super wi-fi dostepne tak samo parking miałem ze soba rower ktory mogłem trzymac w piwnicy obsługa wyjatkowa posiłki b dobre i obfite a zabiegi tak jak opisuje Ewasz moze to i wszystko pomyslnosci na zabiegach a znajoma niech nie zapomni o parkietoterapi której lekarz jej nie przepisze ale to najwazniejszy zabieg inaczej sanatorium nie jest zaliczone i trzeba do powtorki
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dziękuję raz jeszcze za info.Znajoma dobrze zrobiła wybierając Lądek (sporo jej mówiłam o zaletach Lądka czytając tylko Wasze wczesniejsze opinie ).Miała do wyboru Świeradów, Duszniki i Lądek.Ale pamiętała co wcześniej mówiłam i Lądek wybrała.
Pozdrawiam milutko :kwiat:
ODPOWIEDZ