Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
oooojezu dziewczyny litości nie tak ostro już nie wiem co jest co, czy talerz czy może beret ale jak będzie potrzeba to mi nic z tych rzeczy nie potrzeba
szymek pisze:oooojezu dziewczyny litości nie tak ostro już nie wiem co jest co, czy talerz czy może beret ale jak będzie potrzeba to mi nic z tych rzeczy nie potrzeba
Szymek orientuj się ..... tu nie ma to tam to ......
chyba za chwilę mnie zjecie i to na stojąco muszę się szybko wycofać bo na posiłki i to natychmiast to nie mam co liczyć a sam nie stanę na wysokości zadanie ale będę się starał