Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Mam nr 669.Od początku lipca obserwuję dziwny zastój .Numerki nie tylko nie spadają ale rosną. Obserwuję przeglądarkę od prawie dwóch lat i nigdy nie widziałam podobnej sytuacji.Owszem bywały dni ,ze mało nr schodziło,lub przybywało jednak taka sytuacja trwała dwa,góra trzy dni a nie polowe m-ca.
Hej, niby jak rosną, to zwroty, ale w wakacje? I tak masz mały numer, zazwyczaj ok. 2tys. dostaje się przydział, chyba, że naskrobałaś jakąś prośbę do nfz? Ja prosiłam o 2 rzeczy, a dostałam jedną i też mi tak dziwnie pod koniec schodziły, aż do nr ok. 80:)
W ciągu tylko tego tygodnia miałam spadki i wzloty.Z 662 wskoczyłam na 666,W środę 665 a dziś 669.Nie wiem, z jaki nr są zazwyczaj przydziały gdyż to mój pierwszy wyjazd.
Hej , witam wszystkich ! Co tam słychać w naszym NFZ ? Ktoś wie co tam się dzieję , bo tempo spadania numerków po prostu wolniejsze niż ślimacze -23 pozycje !!! przez tydzień A forumowicze z Dolnego Śląska chyba wszyscy w sanatoriach lub gdzieś indziej , bo taka cisza
Witam po weekendzie . W naszym NFZ pracownicy chyba stęsknili się za pracą , bo od rana ruszyła kolejka z kopyta - ponad 150 miejsc do przodu W poprzednich tygodniach to była norma dwutygodniowa