Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Wyjeżdzam do Połczna Zdroju Gryf od 17.08.2015 -14.09.2015 28 dni pojadę samochodem zabiorę
osoby w tym terminie lub innym sanatorium z Wielkopolski trasa i kontakt na prv
Również proszę o kontakt osoby mające przdział Połczyn Zdrój Gryf w tym terminie pozdrawiam
grazynamackowiak pisze:Wyjeżdzam do Połczna Zdroju Gryf od 17.08.2015 -14.09.2015 28 dni pojadę samochodem zabiorę
osoby w tym terminie lub innym sanatorium z Wielkopolski trasa i kontakt na prv
Również proszę o kontakt osoby mające przdział Połczyn Zdrój Gryf w tym terminie pozdrawiam
Pewnie się miniemy ....mam informację że chyba będzie przesunięty termin na 15 września z 25 sierpnia ...zobaczymy .Prawdopodobnie pojadę wcześniej to może się spotkamy ....
Witam poznanianko czekamy za Twoim terminem Bożenka która jedzie w tym samym terminie
odezwała się teraz czekamy na poznaniankę daj nam znać pozdrawiam
Ponawiam temat wyjazdu samochodem i zabrania po drodze osób wjeżdzajacych do
Połczna Zdroju Gryf lub innym sanatorum w podanym wcześnniej terminie trasa na prv
z Wielkopolski pozdrawiam
grazynamackowiak pisze:Witam poznanianko czekamy za Twoim terminem Bożenka która jedzie w tym samym terminie
odezwała się teraz czekamy na poznaniankę daj nam znać pozdrawiam
Dawno mnie nikt tak nie wyprowadził z równowagi ( dotyczy terminu rehabilitacji ) myślałam że sz....ak mnie trafi .
Alka 50 dziękuje za miłe życzenia zawsze jestem
Każda pobyt kuracyjny był super teraz tez tak będzie ,jadę samochodem będzie wygodnie ,
pokój zarezerwowany odliczanie czas zacząć pozdrawiam
Ponawiam temat wjazdu jeszcze mam wolne miejsce jadę klimatyzowanym samochodem po drodze
zabiorę osoby do Połczyna Zdroju Gryf lub inne sanatorium w wcześniej wskazanym terminie pozdrawiam
Gwiazda czekam za kontaktem