Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Facet wchodzi do sklepu Czy jest dżem pyta facet przykro mi ale nie ma odpowiada ekspedientka .
A czy jest kethup znowu pyta Jest mowi eksedientka I stawia na ladzie .
Należy się 2,50 zł mówi ekspedientka .Nie zaplacę odpowiada facet czemu
Pyta oburzona ekspedientka bo nie ma dżemu .
Świeżo upieczony trener mówi do prezesa klubu ,potrzeba nam dwóch obrońców .
Już sobie ich wypatrzyłem kosztują 3 miliony .Prezes zastanawia się i po chwili mówi
do trenera widzisz Władek ,za 3 bańki to ja mam 9 punktów w lidze .
Blondynka skarży się koleżance:
- Wyobraź sobie, moja siostra urodziła dziecko i nie napisała mi czy dziewczynkę, czy chłopca. Teraz nie wiem, czy jestem ciocią, czy wujkiem
Hotel, recepcjonista zagaja do nowo przybyłej pary:
- Urlop?
- Tak...
- A dzieci państwo posiadają?
- Posiadają...
- A to tym razem państwo nie zabrali?
- Nie zabrali...
- Tylko we dwoje? Romantyczny wypad!
- Tak...
- A kto został z dziećmi?
- Żona.
- Dziadku, kiedyś to mieliście niefajnie. Nie było internetu, komórek, czatu ani gadu-gadu...
- Wnusiu, wszystko było. Babcia mieszkała w internacie, jak wracała ze szkoły
to stałem na czatach, wychodziłem z babcią na gadu-gadu.
A gdyby nie komórka to i ciebie i twojego ojca by nie było
Nauczycielka pyta się dzieci, jakie zwierzęta maja w domu. Uczniowie kolejno odpowiadają:
- Ja mam psa...
- Ja kota...
- U nas są rybki w akwarium...
Wreszcie zgłasza się Jasio:
- A my mamy kurczaka w zamrażarce...
Do klienta w areszcie przychodzi adwokat.
- Mam dla pana dwie wiadomości: dobrą i złą.
- To najpierw mów pan tę złą.
- Niestety, ślady krwi znalezione na miejscu zbrodni należą do pana.
- A ta dobra wiadomość?
- Cholesterol i cukier w normie
-Czy operacja się udała,panie doktorze -Oczywiście Jest pan od wczoraj stuprocentową kobietą -Ale ja miałem mieć tylko wyrostek robaczkowy usunięty -No masz.Babie nigdy nie dogodzisz