Co zabrać do sanatorium

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Re: Co zabrać do sanatorium

Post autor: Dzia_dek »

tomaszsanat pisze: (...)sępy sanatoryjne ostro atakują zwłaszcza jak wyczują wieksza kase u Ciebie tak wiec lepiej za bardzo sie nie wychylać chyba ze jestes pewny/a ze bedzie jakas korzysc z tego to i owszem wiecie co mam na myśli (...)
Wiesz co? Tomasz, nie bardzo wiem co masz na myśli, jaka korzyść? :shock:
Mam niewielkie doświadczenie sanatoryjne. :oops: Może rozjaśnisz o co chodzi? :o
Awatar użytkownika
doda1234
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2011 12:20
Podziękował: 1 raz

Post autor: doda1234 »

Najwyrażniej pan Tomaszsanat wyznaje zasadę, że jak ma koszty powyżej ceny herbaty, to przynajmniej na pieszczoty liczy :lol:

Boszzzzzze, gdzie się podziali ci męzczyźni, z klasą, z gestem? Dzentelmeni w każdym calu, z którymi można prowadzić ciekawe dysputy, napić sie kawy,pójść na długi spacer, czy potańczyć?
Wprawdzie byłam dotychczas tylko 2 razy w sanatorium ( gdzie mi tam do doświadczenia pana Tomasza :D ), ale miałam nieprzyjemność widzieć własnie takich panów, którzy ze względu na długiego węża w kieszeni, spędzali czas samotnie. I żeby nie było.....ja zawsze płacę za siebie i nie potrzebuję sponsora, natomiast bawią mnie te stare wygi, co to chcieliby uszczknąć troszkę miodku, ale całkiem gratisowo. No cóż, panie też nie są tak naiwne, jak się niektorym panom wydaje.
Uprzedzając riposte w stylu...,,pewnie jestes stara i brzydka i tylko deszcz na ciebie leci" , odpowiem, że wręcz przeciwnie :D :D :D

Pozdrawiam wszystkich kulturalnych kuracjuszy płci obojga, a szczególnie mężczyzn, którym nie obce jest dobre wychowanie i kultura osobista.
Do zobaczenia jutro w Krynicy Zdrój :kwiat:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Witam Wszystkich, poczytałam troszkę Waszych wypowiedzi......są różne, bo i ludzie są różni. Jadę po raz szósty i wiem , że trzeba ze sobą zabrać dobry humor i pozytywne nastawienie, resztę robią sami ludzie. Mnie akurat się udało, zawsze było super towarzystwo, do dziś utrzymujemy kontakt, a nawet się sp