Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Atoymen, witaj, bardzo szybko dostałes i termin komisji i termin wyjazdu. Czy teraz nasz łodzki oddział tak szybko wysyła na leczenie, czy miałeś takiego farta a moze Twoje schorzenie kwalifikuje sie poza kolejka. Ja mam zamiar złozyc dokumenty jesienia i jestem bardzo ciekawa jak długo bedę czekała. I jeszcze czy na Zamenhofa tez jest komisja czy tylko na Brzezińskiej i czy mogłes sobie wybrać termin i miejscowośc. Będe wdzięczna za info. Pozdrawiam
Do Gosia
Na Zamenhofa składa się tylko wniosek od lekarza , a komisja jest na Brzezińskiej kończył Mi się okres pobierania zasiłku i dlatego dostałem tę prewencje dość szybko
atoymen , wielkie dzięki. A nie wiesz, czy termin i miejscowość wyjazdu mozna sobie wybrać np. dostajesz kilka propozycji i wybieram to co mi odpowiada. Czy tak jak z NFZ dostajesz przydział i nie ma zmiłuj.
Atoymen, wielkie dzieki. Przywrociłes wiare w ludzi Moge miec nadzieję, ze dostane przydział nad morze. Na jakims forum czytałam ze mozna wyjechac tylko w obrebie 200km i łodzki ZUS wysyła tylko do miejscowości Inowrocław, Uniejów, Ciechocinek.
Mi powiedziano o tych 200km. Może co roku sie zmienia. A może profil leczenia tez decyduje? W Krynicy leczą układ krążenia. Nie wiem czy inne schorzenia tez. Wiem na 100 % ze z wybrzeża ZUS wysyła nawet na południe Polski. Może zasady w różnych oddziałach są takie jak w NFZ. W jednych są zwroty w innych nie.
Chyba z Zachodniego Wybrzeża bo Gdański to tylko pomarzyć . skąd takie wiadomości Ewiko . po ukryciu rejonu Polski z jakiego jesteś trudno mi się odnieść ( w Twoim profilu) Do tych 100% procent miał bym rezerwę może jedna osoba na 100 dostanie .
Sztani,nie 100% dostaje , tylko n 100% wiem,bo w Polańczyku poznałam kilka osób z wybrzeża które były na turnusie ZUS.Z mazowieckiego tez byli,a to tez ponad 200 km.A ja jestem łódzkie.