Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dostałem skierowanie szpitalne do tegoż sanatorium na 06-10-2015 czy warto tam jechać jak wyglądają tam warunki dla tych pacjentów na oddziale szpitalnym tj.zakwaterowanie ,wyżywienie baza zabiegowa dla pacjentów o profilu ortopedycznym.
michał warunki jak w każdym sanatorium..tylko w niektórych jak się ma szpitalne leczenie to są wizyty rano i wieczorem..choć nie koniecznie trzeba na nich być .Przecież do 22.00 każdy ma prawo np.pospacerować.Byłam 2 razy na takim szpitalnym i też ortopedycznym więc wiem co mówię...W piżamce nie będziesz musiał chodzic i leżeć w łóżeczku hi hi.... Pozdrawiam i życzę dobrej rehabilitacji.A Cieplice gdzie jest Agat...są śliczne i mają swój urok.Będzie super zobaczysz.Ja byłam ale w Marysience.Było super .Pokoje śliczne .Pozdrawiam.
DZIĘKI KASIULU ZA INFO NA PEWNO SIĘ PRZYDA CHOCIAŻ TY JEDNA SIĘ ODEZWAŁAŚ BYŁEM NA LECZENIU SZPITALNYM W WIELKIEJ PIENIAWIE I BYŁO SUPER BEZ WIZYT JESZCZE RAZ DZIĘKI POZDRAWIAM
Kruszynko , byłem w Agacie w 2008 roku i mile wspominam ten pobyt. Nie wiem, czy coś się od tamtego czasu zmieniło, a jadę tam za kilka dni.Nie wiesz przypadkiem z kim załatwić jedynkę jeśli wszystkie są zajęte, a jeśli nie, to czy da się niezauważenie nie wracać na noce do sanatorium?
Taaaak, Kruszynko o ile pamiętam to na lewo od wejścia jest portiernia i musisz przejść koło niej. Na balkony na parterze też trzeba liny. Ty się nie śmiej tylko podziel się pomysłami.
Suzen , ja jestem chodzącym układem i samą słodyczą, ale chcę wracać na pierwszy zabieg, najlepiej o 7.00 tak by ostatni się kończył o 8.30. Potem śniadanie i wypad do 7.00 następnego dnia
Zbyszku pomysłów to Ci nie brakuje a i nie po raz pierwszy do sanatorium wyjeżdżasz więc wiesz ,że na całonocne niewracanie nikt raczej sie nie zgodzi , i nie będzie Cię krył - zwyczajnie w obawie o Twoje zdrowie .Póżniejsze powroty można ustalić owszem ale w ogóle to tylko przepustka. Ostatnio mój sąsiad "od talerza" co piątek brał przepustkę od lekarza, że jedzie do rodziny i wracał rano w poniedziałek . Może takim sposobem zerwiesz się z kilku nocek Powodzenia!