Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kruszynko, to się ma nijak , nieokreślony czas , ja nie będę sie siliła na jego przybliżenie, pozwoliłam sobie na takie sformuowanie w kontekście do słów Marka "....przyjazn jest wazniejsza od miłosci która szybko mija ...."
Przyjaźń to pokrewne dusze,
a miłość to jedna dusza i jedno ciało
Miłosc czy zauroczenie mysle ze nikt nigdy do konca nie wie co to za szczescie go spotkalo tym bardziej jesli łaczy sie w pary w młodym wieku , wtedy mozna nawet mówic o szalenstwie burzy uczuc ale czy o prawdziwej miłosci ?. są rózne teorie nawet taka ze jak maz zony nie bije to jej juz nie kocha i to tez mozna nazwac miłoscią jesli dalej w tej przemocy trwają , powiedziała mi kiedys znajoma ze kobiety maja wiecej odwagi od mezczyzn by przerwac to co złe niedobre i miała racje mezczyzna woli spokój wygode i przyzwyczajenie bo kazdy nowy zwiazek po jakims czasie moze stac sie nudnym przewidywalnym , choc mysle ze zwiazki w pózniejszym wieku jesli juz dwoje sie decyduje to powinny przetrwac duzo wiecej niz młode niedoswiadczone patrzace tylko na miłosc przez dokonania łózkowe , czytajac tu Wasze posty widze ze kazdy w miłosci poszukuje czegos innego a miłosc jest zwienczeniem wszystkiego w jednym gdyz jak juz pismo swiete powiedziało mąż i żona jedno ciało a czemu to mąż nie czuje gdy mu zone ktos całuje " mysle ze nikomu taki pocałunek krzywdy nie robi a ile moze dac przyjemnosci , wracajac do tematu mysle ze miłosc i zauroczenie ida w parze i jednego bez drugiego nie moze byc a co z nich szybciej mija bo mija na pewno to juz na inny temat , pozdrawiam i zycze chocby tylko nowego zauroczenia