Punkt 14 oraz kilka tych specjalnych numerow i 2 godziny i zero reakcji.Felice pisze:Na zwroty są specjalne numery i tylko po 14.00.Wcześniej nikt nie odbierze.
Wyjazd ze zwrotów
-
gosiaczek63
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 mar 2015 19:18
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Wyjazd ze zwrotów
...czyli od 14 telefony w dłoń...i a nuż wymarzony kurort.Agnes pisze:... także warto być upartym i minutę przed 14 stać już w bloku startowym
- Adela
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 12 lip 2014 15:10
- Staż sanatoryjny: 9
- Mirabella
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 lut 2012 20:55
- Staż sanatoryjny: 10
Chyba odkładają słuchawkę,bo wiecznie zajęte
Może ktoś wie jak nawiązać z nimi kontakt?
-
gosiaczek63
- Super Kuracjusz

Dzwoń uparcie nawet jak zajęty,ja też tak miałam,ale w końcu udało się i już jutro mąż wyjeżdża do sanatorium Pod tężnią w Inowrocławiu.Czas na spakowanie 5 dni,ale lepsze to niż wg.numeru w przeglądarce listopad i Nałęczów. Pozdrawiam i życzę cierpliwościMirabella pisze:Do mazowieckiego funduszu drugi dzień próbuję dodzwonić się w sprawie zwrotów.
Chyba odkładają słuchawkę,bo wiecznie zajęte![]()
Pewnie,że lepszy niż listopad i Nałęczów.Pozdrawiamgosiaczek63 pisze: Dzwoń uparcie nawet jak zajęty,ja też tak miałam,ale w końcu udało się i już jutro mąż wyjeżdża do sanatorium Pod tężnią w Inowrocławiu.Czas na spakowanie 5 dni,ale lepsze to niż wg.numeru w przeglądarce listopad i Nałęczów. Pozdrawiam i życzę cierpliwości
-
gosiaczek63
- Super Kuracjusz

Byłam w czerwcu,ale w Kujawiaku (ZUS) i też mam dobrą opinie zwłaszcza w temacie zabiegów. Przy tężni bardziej zadbany budynek no i super tańce.Mirabella pisze:Pod tężniami w Inowrocławiu.....świetne sanatorium.
Też bym tak chciała.
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Swego czasu numery telefonów podawała Felice, musiałabyś przeszukać tematMirabella pisze:Do mazowieckiego funduszu drugi dzień próbuję dodzwonić się w sprawie zwrotów.
Chyba odkładają słuchawkę,bo wiecznie zajęte![]()
Życzę powodzenia