Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gdzie te czasy gdy ja i dziecko mieliśmy pobyt w sanatorium za darmo, a jakie byłyśmy obrażone, że za pobyt nie zwracają. Teraz z tego mam ochotę boki zrywać!
U mnie już zeszło 120 numerków.
Bunia pisze:ola45 a poczytaj sobie cennik i na pewno cię odegnie
Cennik to ja czytałam tylko ta dopłata jest jeszcze dodatkowa do cennika plus klimatyczne i te inne.Tylko nie wiem po co w ogóle są te cenniki jak to są bzdury Powinni zaznaczyć że do jedynek jest dopłata
dwa lata temu miałam jedynke i płaciłam 25 zł. w okresie zimowym . teraz zimą jest 27.50 a w okresie letnim 34.50 Żadnych innych dopłat do pokoju nie było to chyba ich wymysł.
Też mi się wydaje że to jest ich wymysł dzwoniłam jeszcze później do mojego NFZ i oni też nic na ten temat nie wiedzą.Spróbuję jeszcze gdzieś podzwonić po niedzieli żeby zasięgnąć informacji.Bo w głowie się nie mieści to żeby skromnego kuracjusza który regularnie płaci składki tak traktować