Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Siedzę i tak sobie myślę kto mnie zaprosi na obiadek, bo dla mnie samej nie chce mi się gotować. Są jacyś chętni, zaznaczam , że nie jestem wybredna.
Pozdrawiam z całego
Sztani było tu już dzisiaj wspominane coś o plackach ja czasem robię właśnie placuszki z kabaczka .Robi się tak samo jak z ziemniaków tylko zamiast ziemniaków trzesz obranego kabaczka ale na grubszych oczkach ....można do tak przygotowanego "ciasta" dodać np.stopiony boczek , smażone grzybki a nawet serek twarogowy pokruszony i smażyć na oleju . Gotowe . Ja podaję z różnego rodzaju surówkami albo po prostu z kwaśną śmietaną
Sztani obydwie dziewczyny podsunęły Ci dobre pomysły ja i faszeruję i robię placuszki
Smuga a próbowałaś placuszki z dodatkiem czosnku i natki + troszkę mąki i jajko?