NO TO PISZEMY DALEJ KTO NASTĘPNY?
Oplata klimatyczna Ustawa
-
forumowicz
Re: Oplata klimatyczna Ustawa
NO TO PISZEMY DALEJ KTO NASTĘPNY?
-
anmoza
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 18 gru 2013 09:02
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 0
-
forumowicz
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
dzwoniłam do żródła nie będę płacić opłaty klimatycznej pozdrawiam piszcie dalej
- syrenka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2009 17:53
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękowano: 1 raz
Jak ja byłam opłatę wymuszali ...chociaż ja nie zapłaciłam ...a ci co zapłacili żądali zwrotu .Sprawa byla z tego co wiem w sądzie .Mnie osobiście straszono komornikiem .Ale że miałam wydrukowaną ustawę i wyrok sądu NSA odpuścili .grazynamackowiak pisze:Witam 17 sierpień mam kuracje rehabilitacja 28 dni w szpitalu uzdrowiskowym Połczyn Zdrój -Gryf
dzwoniłam do żródła nie będę płacić opłaty klimatycznej pozdrawiam piszcie dalej![]()
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
W punkcie "Świadczeniobiorca ponosi następujące koszty" jest taki oto p/punkt - "za okres pobytu na leczeniu uzdrowiskowym może być pobierana opłata miejscowa, której wysokość w poszczególnych uzdrowiskach jest zróżnicowana jednak nie może być wyższa niż 4,26 zł dziennie"
Nie wiem czy to jest taki szymel pisma wysyłany wszystkim wyjeżdżającym niezależnie czy do szpitala czy sanatorium a tylko tzw. główka pisma jest uzupełniana do konkretnej osoby
Jestem zdziwiona bo jak byłam w Ustroniu to nie płaciłam grosika.
Spróbuję dodzwonić się do tego szpitala gdzie mam przydział i spytam się u źródła o czym nie omieszkam Was poinformować
Pozdrawiam