Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
(...) ludzie bowiem to anioły bez skrzydeł, i to jest właśnie takie piękne, urodzić się bez skrzydeł i wyhodować je sobie, nasz umysł już to potrafi, a jeśli on potrafi, to i my potrafimy "
##
" ... daj mi pogodę ducha,
abym godził się z tym ,
czego zmienić nie mogę,
odwagę, abym zmieniał to,
co zmienić mogę i mądrość,
abym zawsze potrafił
odróżnić jedno od drugiego"
"Gdybym wtedy wiedział, że widzę Cię ostatni raz, przypatrzyłbym Ci się dokładniej...
Gdybym wtedy wiedział, że ostatni raz Cię słyszę, wsłuchiwałbym się w dźwięk Twego głosu...
Gdybym wtedy wiedział, powiedziałbym Ci więcej i głośniej, że będzie mi smutno,
gdy odejdziesz... "