jan19557 pisze:Anula z Krynicy do Muszyny masz co kilkanaście minut połączenia ale dużo dolatuje tylko do rynku a ty musisz pytać o połączenia do dworca PKP, granicy lub do Piwnicznej. Najlepiej podaj sanatorium to ci powiedzą. Z rynku masz 1 km. Jeśli nie masz dużo bagażu to nawet pieszo można. Decyzja należy do ciebie. Jak dojdziesz do mostu to zobaczysz 2 sanatoria za mostem . Twoje jest z lewej i nieco wyżej (100 m ) Miłego pobytu i wesołego towarzystwa. Zabiegi wszędzie podobne więc nie masz wyjścia. Jeśli masz jakieś ulubione to powiedz lekarzowi.
Janie! Dzięki wielkie za wskazówki. Widzę , że sporo szlaków przetarłeś

Sugerowano mi żeby jechać spod Hawany w Krynicy i do Rynek Muszyna, oczywiście potem taksówką. Obawiam się, że pieszo, po tak uciążliwej podróży, ze sporym bagażem, ja, lekkiej wagi i skromnej postury kobieta nie dam rady. No chyba, że uda mi się korzystając z twoich wskazówek, dojechać bezpośrednio. Zabiegi, domyślam się, szału nie ma

nie wiem tylko, czy basen mają. Na stronie sanatorium niewiele jest informacji. Oby tylko pogoda, pogoda ducha i towarzystwo dopisało, z resztą sobie poradzę