Medikur Kolobrzeg czy Zem Pustkowo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Bogdann
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2015 15:05
Staż sanatoryjny: 1

Medikur Kolobrzeg czy Zem Pustkowo

Post autor: Bogdann »

Witam was. Tak jak w tytule mam pytanie do osób które były i tu i tu czyli Medikur Kolobrzeg lub Zem Pustkowo. Jestem po urazie stawu kolanowego i bardzo bym chciał je odbudować i pytanie gdzie jest lepsza baza rehabilitacyjna co polecicie. (czy jest gdzieś komora kriogeniczna) Wyjazd mam 14.09 wiec za miesiąc i tu pytanie co po zabiegach, gdzie będzie lepiej? ;)
Z góry dziękuje i pozdrawiam
forumowicz

Re: Medikur Kolobrzeg czy Zem Pustkowo

Post autor: forumowicz »

witaj Bogdan,

baza w Pustkowie jest przeciętna, na krio-komorę (o ile lekarz zleci, bardzo limitowane) wiozą busem do sąsiedniej miejscowości. O ile pacjent chce rehabilitanci bardzo pomagają w ćwiczeniach . Na moim turnusie, Ci aktywni mieli naprawdę duże postępy.

W Medikurze nie byłam , ale możesz znaleść w opiniach co tam jest i jak .

pozdrawiam Basia :)
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

W Medikurze kriokomory nie ma ale jest w Bałtyku i jeśli lekarz zleci to będziesz chodził jakieś 300 m.
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2012 10:56

Post autor: Robeo »

Osobiście wybrałbym Kołobrzeg, ale to tylko moje zdanie (zapewne Jana19557 też) :D Mnie zostało już tylko 7 dni w Kołobrzegu i już żałuję, że trzeba będzie stąd wyjeżdżać ;)
Bogdann
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2015 15:05
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Bogdann »

Dziękuje za wam za szybka reakcje,poczekam może na opinie osoby która była w obu ośrodkach i zadecyduje
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ