Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Siemka Max.U mnie wszystko ok. to już pół roku jak razem urzędowaliśmy. Wybieram się ponownie do Kołobrzegu od 18 listopada ,oczywiście na trzy tygodnie i nie mogę się doczekać kiedy to nastąpi.A co tam u Ciebie?
Byłem w Verano w lutym, ale komercyjnie. Jeżeli chodzi o posiłki to mieliśmy stół szwedzki, tak że nie wiem jak jest z NFZ. Zabiegi wszystkie są na miejscu wraz z basenem. Tańce codziennie na miejscu. Można korzystać z potańcówek również w innych ośrodkach, polecam SAN, IKAR, BAŁTYK. W Kołobrzegu jeśli ktoś chce to na pewno nie będzie się nudził. Ja zamierzam wyjechać w listopadzie, ale o tym pomyślę dopiero w wrześniu.
pozdrawiam
cześć,fajnie masz,listopad to koniec karnawału,ja prawdopodobnie październik/listopad wybiorę się ze zwrotów NFZ,ale gdzie nie wiem,fajnie się bawiłeś w Kołobrzegu,więc nic dziwnego że powtarzasz,pozdrawiam