Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ewciu dawaj do mnie u mnie leżaczki juz naszykowane ...niebo gwiaździste ..marzenia spisane ..tylko czy to coś da ... marzyć piękna rzecz ale chyba trzeba brać je za głowe i wyciągać z zakamarków niech nas uszczęsliwiają
Witam,ja już widziałem błyskające światełko i dobrze że nie spadało bo był to przelatujący samolot Eluniu tak dużo tych życzeń że musiałaś spisać na kartce
Właśnie wróciłem z obserwacji perseid, doliczyłem do 21 i uznałem że moje życzenia się spełnią.
Wszak 21 to oczko, a dla mnie także liczba powtórzeń rytuałów tybetańskich.
Spełnienia marzeń Wszystkim w noc spadających gwiazd
...a ja na chwile tylko zamknęłam oczy aby poukładać swoje marzenia i pierwsze zaraz się spełniło usnęłam jak kamień ...i stałam się kamieniem dla tego co musiał mnie tachać do sypialni ale dobrze że można na kogoś liczyć bo wszystkie moje marzenia porozwieszał na sznurku od bielizny aby wyschły co bym nie widziała zagnieceń po złudzeniach życzę Wam aby spełniały się Wasze marzenia