Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam.Chciałabym uzyskać informację na temat Sanatorium tzw" Lotnik" Czy ktoś był w tym roku.Ja jadę od 2 października 2015. Czy ktoś wybiera się ze Śląska w tym terminie.Jaka jest baza zabiegowa.
Felice pisze:Gaga,nie wiem jakich konkretów oczekujesz...praktycznie wszystko,albo prawie wszystko zostało już o tym sanatorium napisane
Interesuje mnie ten rok a nie stare informacje z poprzednich lat.Chyba ktoś był w tym roku i dlatego proszę o coś nowego. Ogólne info są na stronie i można poczytać o Lądku Zdroju.
Witaj miło byłem w ub roku warunki dobre baza zabiegowa moze byc rozrzucona po ladku jak np krioterapia basen , pozostałe na miejscu ogolne warunki dobre wszystko jak zawsze zalezy tylko i wyłacznie od towarzystwa albo sie dobierze paczka albo nie , Ladek ogolnie jest piekny wiec wracam tam w tym roku chocby na tydzien zycze samych pieknych chwil i nie zapomnij o parkietoterapi to obowiazkowe zabiegi i niedaleko
Lądek jest fajny. Specyficzne widoki - wszędzie śpieszący się kuracjusze na zabieg, z zabiegu, na posiłek. W rączkach torby z ręcznikami. Dobrze, gdy nie pada deszcz, śnieg. Dobrze, gdy nie jest ślisko, bo schodów jest dostatek
Gaga,to nie jakaś złośliwość z mojej strony tylko pisanie ileś razy o danym sanatorium jest bez sensu.W Lądku byłam ostatnio tydzień temu,w Lotniku również.
Od czasu remontu,czyli mniej więcej od dwóch lat, po którym już opisywano wielokrotnie nic się nie zmieniło.