Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
A cha, rozumiem . A Ty magorzatas byłaś tam może? Ja tam Byłam w lutym, podobało mi się, ale w listopadzie zamierzam jechać do Bałtyku. Tylko nie wiem jaka jest różnica między Bałtykiem tam gdzie recepcja od Bałtyku II?
Witaj Tadzio50 Tak ja jestem w Kołobrzegu dwa razy do roku...latem i zimą...nie że chcę..ale z pewnych powodów jadę też tam zimą...W Bałtyku od strony morza jest sanatorium gdzie są zabiegi...kawiarnia..Bałtyk II jest połączony przejściem W jednym i drugim przypadku jest recepcja..sa zabiegi...chyba Bałtyk II jest bardziej kameralny..Nie byłam w tych obiektach jako kuracjusz ale chodziłam do Bałtyku II na zabiegi i pływalnię którą polecam...pozdrawiam Gosia
Dzięki malgorzatas Ja chodziłem do Bałtyku na tańce, ale teraz zamierzam tam pojechać. Na którymś z forum wyczytałem, że był tam ktoś w Bałtyku II i zmienił na Bałtyk I, ale nie wiem dlaczego. Jaki był powód tej zmiany, nie chciałbym się rozczarować.
Witaj Tadzio to nie zmieniaj...zawsze pierwszy wybór jest najlepszy.A mam pytanie...czy jedziesz komercyjnie czy do sanatorium i dlaczego Bałtyk
Fajnie jest też w Verano...w Sanie...w Gryfie...w Poznaniance...Medikur..Ikar..
Ze swojej strony polecam Verano...Poznaniankę..Gryf...tam byłam i wiem ze są to miejsca godne polecenia...pozdrawiam Gosia
Malgorzatas , byłem w Verano i w Gryfie prywatnie. Wiem, że w tych ośrodkach jest przyjemnie, dobre zabiegi, kawiarnia, obsługa niczego sobie. Do Bałtyku zamierzam jechać również prywatnie. A dlatego Bałtyk, ponieważ chciałem być w innym ośrodku. Malgorztas uważasz, że dać sobie spokój z tym Bałtykiem, lepiej wybrać sobie inny ośrodek?
Nic podobnego:-) jedz do Baltyku:-) bedziesz zadowolony:-) znajomi bardzo sobie chwalą to sanatorium:-)
Masz wszystko na miejscu:-) nigdzie nie chodzisz:-) jedynie na basen ale tez jest przejscie łączące te dwa obiekty:-) blisko morze:-) same zalety:-) Gosia
Ja bym wybrała w Bałtyku II...chyba ciszej i kameralniej..Ale w Bałtyk I jest też po remoncie i może być bardzo sympatycznie...jeszcze widok na morze i molo może robić wrażenie..pozdrawiam
Witam Gosia Dzisiaj dzwoniłem do Bałtyku, jeszcze nie zarezerwowałem, ale myślę, że zarezerwuje w Bałtyku II. Gosia dziękuje Tobie za informację, które mi pomogły podjąć decyzje
Życzę wszystkiego najlepszego. Tadeusz