Verano w Kołobrzegu

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
tadzio_50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 kwie 2015 22:48
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 7

Re: Verano w Kołobrzegu

Post autor: tadzio_50 »

A cha, rozumiem :P. A Ty magorzatas byłaś tam może? Ja tam Byłam w lutym, podobało mi się, ale w listopadzie zamierzam jechać do Bałtyku. Tylko nie wiem jaka jest różnica między Bałtykiem tam gdzie recepcja od Bałtyku II?
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Witaj Tadzio50 :kwiat: Tak ja jestem w Kołobrzegu dwa razy do roku...latem i zimą...nie że chcę..ale z pewnych powodów jadę też tam zimą...W Bałtyku od strony morza jest sanatorium gdzie są zabiegi...kawiarnia..Bałtyk II jest połączony przejściem W jednym i drugim przypadku jest recepcja..sa zabiegi...chyba Bałtyk II jest bardziej kameralny..Nie byłam w tych obiektach jako kuracjusz ale chodziłam do Bałtyku II na zabiegi i pływalnię którą polecam...pozdrawiam Gosia
tadzio_50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dzięki malgorzatas ;) Ja chodziłem do Bałtyku na tańce, ale teraz zamierzam tam pojechać. Na którymś z forum wyczytałem, że był tam ktoś w Bałtyku II i zmienił na Bałtyk I, ale nie wiem dlaczego. Jaki był powód tej zmiany, nie chciałbym się rozczarować.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj Tadzio :kwiat: to nie zmieniaj...zawsze pierwszy wybór jest najlepszy.A mam pytanie...czy jedziesz komercyjnie czy do sanatorium :?: i dlaczego Bałtyk :?:
Fajnie jest też w Verano...w Sanie...w Gryfie...w Poznaniance...Medikur..Ikar..
Ze swojej strony polecam Verano...Poznaniankę..Gryf...tam byłam i wiem ze są to miejsca godne polecenia...pozdrawiam Gosia
tadzio_50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Malgorzatas :) , byłem w Verano i w Gryfie prywatnie. Wiem, że w tych ośrodkach jest przyjemnie, dobre zabiegi, kawiarnia, obsługa niczego sobie. Do Bałtyku zamierzam jechać również prywatnie. A dlatego Bałtyk, ponieważ chciałem być w innym ośrodku. Malgorztas uważasz, że dać sobie spokój z tym Bałtykiem, lepiej wybrać sobie inny ośrodek?
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nic podobnego:-) jedz do Baltyku:-) bedziesz zadowolony:-) znajomi bardzo sobie chwalą to sanatorium:-)
Masz wszystko na miejscu:-) nigdzie nie chodzisz:-) jedynie na basen ale tez jest przejscie łączące te dwa obiekty:-) blisko morze:-) same zalety:-) Gosia
tadzio_50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Fajnie Gasia :) Tyle, że chodzi mi o to, czy wybrać pokoje w Bałtyku I, czy w Bałtyku II, Gdzie jest wygodniej i przyjemniej? Pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ja bym wybrała w Bałtyku II...chyba ciszej i kameralniej..Ale w Bałtyk I jest też po remoncie i może być bardzo sympatycznie...jeszcze widok na morze i molo może robić wrażenie..pozdrawiam
tadzio_50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam Gosia :) Dzisiaj dzwoniłem do Bałtyku, jeszcze nie zarezerwowałem, ale myślę, że zarezerwuje w Bałtyku II. Gosia dziękuje Tobie za informację, które mi pomogły podjąć decyzje :kwiat:
Życzę wszystkiego najlepszego. Tadeusz
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Baw się dobrze:-) odpoczywaj a po powrocie poproszę o wpis jak bylo:-)
Z pozdrowieniami Gosia
ODPOWIEDZ