Szpital Uzdrowiskowy w Ciechocinku

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Szpital Uzdrowiskowy w Ciechocinku

Post autor: andrzej1955 »

Witam,przed chwilą oglądałem w UWADZE TVN jak to kwateruje się osoby niepełnosprawne-jeżdżące na wózkach w tym obiekcie,pokoje i łazienki nie przystosowane dla takowych,w całym obiekcie jest 8 takich pokoi,a jeżeli zjawi się więcej osób jeżdżących na wózkach to na szybko adoptowane są pokoje dwu osobowe-całkowity brak komunikacji między wysyłającym NFZ- a obiektem przyjmującym-czyli popularna partyzantka,a osoby które miały się rehabilitować-są podenerwowane,ze stresowane i piszą skargi i odwołania-oby tylko coś z nich wynikło :!: Typowo Polskie podejście do Pacjenta :!:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 161 razy
Podziękowano: 76 razy

Re: Szpital Uzdrowiskowy w Ciechocinku

Post autor: Atina »

Ja również oglądałam ten program...brak słów, tym bardziej że w Ciechocinku jest bardzo dużo ludzi na wózkach.I jak widać brak" winnych "jedni po drugich jadą,smutne :roll:
ODPOWIEDZ