Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
A taki miły dodatek do niedzielnego posiłku lampka wina , na deserek kawa i pyszne ciasteczko.
I takie sanatoria zdarzają się.
I tutaj szczególnie dba się o kuracjusza.Niby niewiele,/a może wiele/ i od razu jest milej .
my tu sobie możemy dyskutować w nieskończoność o sanatoryjnym wyżywieniu a i tak wiadomo że nigdy nie da się dogodzić wszystkim, zawsze się ktoś znajdzie kto będzie narzekać, nawet wśród "komercjuszy"
a wracając do 'kaszany", która niektórym tu piszącym (marudzącym) nie przechodzi przez gardło, a była serwowana na dzisiejszą kolację w "Jubilacie" - była pyszna, zjadłem ze smakiem i ..... korona mi z głowy nie spadła
to jednak w Fali super karmili. Zdjęcie zrobiłem i opisałem w temacie Stegna Fala .Kolacje i śniadania szwedzki stół obiady troszkę gorsze (małe porcje)
Zawsze jest tak, że nie ma zadowolonych 100% gości.
Jednak wszechobecne (niewiadomego pochodzenia) mielonki, papki i przesadnie przyprawiane pasty, nie wspominając o osławionej kaszanie, o której wspominacie, nie wydają dobrego świadectwa o placówkach nazywających siebie zakładami pro zdrowotnymi
o gustach żywieniowych się nie dyskutuje, jednemu będzie smakować a drugiemu nie, koniec, kropka w tym temacie. Co do jakości podawanych potraw ..... jaką mamy gwarancję że lux szyneczka z sanatoryjnego menu jest lepsza (zdrowsza) od mielonek, past i kaszanki ?
Czytając wypowiedzi szanownych forumowiczów (narzekających na sanatoryjne wyżywienie) można odnieść wrażenie że większość z nas w domu wcina tylko szyneczki, baleroniki, schabiki a w weekendy jeszcze kawior