Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
sisi dostaniecie koniec maja lub czerwiec no to macie super !!!!hahahaah mówie o terminie bo leczyc sie trzeba!!a to nie jest super- lepiej byc zdrowym
Powiedzcie mi co to oznacza wczoraj znikł mój numer a ukazała się taki status "SKIEROWANIE ZWRÓCONE DO LEKARZA KIERUJĄCEGO W CELU WERYFIKACJI/AKTUALIZACJI DANYCH MEDYCZNYCH PO 18 MIESIĄCACH OD DATY JEGO WYSTAWIENIA”, ale mi jeszcze nie minęło 18 miesięcy i to znaczy że skierowanie wróci mi do mojej lekarki rodzinnej która mnie kierowała czy to do lekarza z NFZ który kieruje gdzie i kiedy.
Lew 69....twoje skierowanie wróci do lekarki rodzinnej
Dostaniesz też pisemne powiadomienie o tym na adres domowy.
W ciągu miesiąca lekarz rodzinny powinien odesłać wniosek z weryfikacją do NFZ.
Weryfikacja..... to pieczątka i podpis lekarza w odpowiedniej rubryce.
Witaj
Tak wróci do lekarki rodzinnej i następnie zostanie odesłane do do nfz .
Z kolejki nie wypadasz pozostaje ten numer , który miałeś - ot taka formalność .
Ale możesz dopilnować osobiście , bywają przypadki dłuższego przetrzymywania dokumentów w przychodni , możesz zadzwonić i po podpisaniu przez lekarkę odebrać i zawieźć osobiście jeśli masz taką możliwość .
Lepiej idź osobiście do lekarki jak dostaniesz informację do domu ,bo np.moja przychodnia nie odsyła i gdybym nie poszła to pewnie leżało by w karcie nie wiem jak długo a tak to w czwartek już baj,baj jadę do Połczyna.