Beatarock,
Jakosc wyzywienia
- danusia57
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2012 13:10
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 8
Re: Jakosc wyzywienia
Beatarock,
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Staż sanatoryjny: 6
Bardziej żenujące było wyjście niektórych posłów z zaprzysiężenia poprzedniego PrezydentaHipster pisze:Jeśli nasi posłowie (niektórzy) buczą podczas wystąpienia prezydenta, to przecież kuracjusze (niektórzy) też mogą głośno się zachowywać w sanatoryjnej stołówce. Smutna prawda
-
forumowicz
W "Piaście"w Iwoniczu/całkiem niedawno/ w niedzielne popołudnia serwowano smaczne ciasteczko i kawkę.To było miłe...danusia57 pisze:Kilka lat temu byłam w Iwoniczu w sanatorium Wisła,po obiedzie na deser dawali pyszneciasta,pieczone przez kucharki.
Czy nadal tak jest ,nie wiem...
Funkcjonowanie poszczególnych sanatoriów,a tym samym i jakość wyżywienia zmienia się jak... w kalejdoskopie.
- danusia57
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2012 13:10
- Staż sanatoryjny: 8
Re: Jakość wyżywienia
A jakie wykwintne nazwy...Zawsze ciekawiło,co kryło się pod tą nazwą.
-
forumowicz
Re: Jakość wyżywienia
Szkoda, że nie podają składu posiłku.Suzen pisze: A jakie wykwintne nazwy...Zawsze ciekawiło,co kryło się pod tą nazwą.
Ja np. chciałbym wiedzieć, czy "słoneczna surówka" zawiera cebulę i jaki olej do niej dodano?
Albo taka zupa "wiosenna", z czego się składa (jakie warzywa, tłuszcz, przyprawy, itd.)?
Za dużo wymagam? Możliwe, ale mnie nie interesuje np. ilość kalorii w posiłku, tylko jego skład.
-
forumowicz
-
forumowicz
-
forumowicz