Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Rozmawia dwóch przywódców państw socjalistycznych:
- Wiesz - mówi jeden- ja zbieram dowcipy o sobie.
- Ja też- mówi drugi. A ile już masz?
- Cały zeszyt. A ty?
- Cały obóz...
- Te, piękna, daj numer telefonu!
- 346678245.
- Tak od razu?
- Pisz, pisz, nie krępuj się. Zadzwoń dziś wieczorem, równo o szóstej. O siódmej spotkamy się na kolację. Nie lubię późno jeść. Dziś seksu nie będzie, za szybko. Weź pieniądze. Lubię kraby. Kwiatów nie trzeba, zaoszczędzisz. Jutro może być seks. Lubię być na górze. Po pół roku się hajtniemy. Nie mam czasu, by czekać na dzieci. Najpierw chłopak, potem dziewczynka. Potem przytyję, a ty wyłysiejesz. Odejdziesz do młodszej sąsiadki. Zabiorę ci mieszkanie.
- Idiotka!
- Lepiej stracić dwie minuty, niż 20 lat.
Dzwonek do drzwi, w drzwiach znajomi: -Przyszliśmy was odwiedzić. -To miło,ale mogliście przecież uprzedzić. - No nie,bo bardzo nam zależało, żeby was zastać.
Facet wraca o 6 nad ranem do domu, po całonocnej libacji alkoholowej. Drzwi otwiera zaspana żona i pyta:
- Zakładam, że masz bardzo dobry powód, dla którego pojawiasz się o tej godzinie?! Na co on odpowiada:
- Śniadanie, kochanie
Matka krzyczy na córkę: Zabraniam ci wracać tak późno do domu. Masz dopiero 17 lat. Ja w twoim wieku... Wiem, wiem. przerywa córka Siedziałaś stale w domu... bo ja miałam pięć miesięcy...
Szef zwraca się do podwładnej, tak się zastanawiam ile może mieć pani lat, a ona mówi szefie mam tyle lat na ile wyglądam, to niemożliwe mówi szef, ludzie tyle nie zyja.
Administrator do lokatora: - Czy rzeczywiście aż taka wilgoć jest w tym pana mieszkaniu - Panie ,w ubiegłym tygodniu znalazłem rybę w pułapce na myszy.