Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Siemka GOSIACZEK.Jeżeli jedziesz pierwszy raz do sanatorium to nie ma co czekać tylko dzwonić na zwroty.Ja zadzwoniłem pierwszy raz po pół roku od złożenia wniosku i przemiła pani z NFZ na dzień dobry zaproponowała mi Ciechocinek- odmówiłem i za kilka dni dostałem Kołobrzeg , natomiast na wyjazd następnym razem trzeba czekać magiczne 18 miesięcy
nfz
ilem pisze:Siemka GOSIACZEK.Jeżeli jedziesz pierwszy raz do sanatorium to nie ma co czekać tylko dzwonić na zwroty.Ja zadzwoniłem pierwszy raz po pół roku od złożenia wniosku i przemiła pani z NFZ na dzień dobry zaproponowała mi Ciechocinek- odmówiłem i za kilka dni dostałem Kołobrzeg , natomiast na wyjazd następnym razem trzeba czekać magiczne 18 miesięcy
Dziękuję za super wiadomość,tak też zrobię,ale na drugi rok bo już niestety brak urlopu
nfz
śląski NFZ jaja sobie z nas robi, w Goczałkowicach co najmniej 60-70% ZESŁANYCH (o ile nie więcej) to kuracjusze z województwa śląskiego, może byłby już czas żeby większemu gronu spoza śląska pokazać jakie te nasze Goczałkowice są piękne