Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U nas właśnie mają być wyładowania..
wszyscy już mamy dosyć....słoneczko dało nam w kość w tym roku...szczęśliwi ci co maja ogródki przy domu...ja mieszkam w wielkiej płycie...więc jestem ugotowana
Słońce zaszło i za chmur i za horyzont , a temperatura bliska 30 stopni . Od zachodu idzie deszcz i niestety burze . Jak będzie w tym tempie szło to w nocy koło północy będzie we Wrocławiu i w Poznaniu chyba jednocześnie . Czekam na deszcz , na burze niekoniecznie
Małgosiu nie zazdroszczę Ci , wręcz współczuję przy takich upałach.Ja mieszkam w swoim domku i żartowałam z córcią, że chyba będę spędzała czas w piwnicy ,bo to jedyne miejsce w którym jest chłodno.