Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Max pisze:droga Kruszynko,gdybym dostał przydział do Arki,na bank bym zrezygnował!przeważnie jeżdżę prywatnie tam gdzie mi pasuje,2 razy po czekaniu 22 miesięcy/nie wiedziałem wtedy,że jest coś takiego jak wyjazdy ze zwrotów/ dostałem z NFZ wyjazd i dwa razy zrezygnowałem/wyjazdy przepadły/po prostu nie pasowało mi miejsce,teraz wiem,że są zwroty,to sa jako takie szanse na wybór,gdzie się chce jechać.podsumowując,Arka nie dla mnie
Drogi Maxie kużdy ma prawo jechać gdzie chce ,nawet do Pcimia Dolnego i na Majorkę
Może zostawić tą arkę i popisać np o Goczałkowicach cooooooooooo?? albo np Dąbki -Susmed?
Max pisze:droga Kruszynko,gdybym dostał przydział do Arki,na bank bym zrezygnował!przeważnie jeżdżę prywatnie tam gdzie mi pasuje,2 razy po czekaniu 22 miesięcy/nie wiedziałem wtedy,że jest coś takiego jak wyjazdy ze zwrotów/ dostałem z NFZ wyjazd i dwa razy zrezygnowałem/wyjazdy przepadły/po prostu nie pasowało mi miejsce,teraz wiem,że są zwroty,to sa jako takie szanse na wybór,gdzie się chce jechać.podsumowując,Arka nie dla mnie
Drogi Maxie kużdy ma prawo jechać gdzie chce ,nawet do Pcimia Dolnego i na Majorkę
Może zostawić tą arkę i popisać np o Goczałkowicach cooooooooooo?? albo np Dąbki -Susmed?
..Droga Kruszynko ( Prawie Mocne WYZNANIE !!! )
Skoro twierdzisz ,że do Pcimia Dolnego -choć NIE MA TAM SWYCH WŁOŚCI NFZ -to ja bardzo chętnie się piszę .
Tylko z tego co się doczytałem TY obrałaś kierunek Iwonicz-Zdrój
Nie pozostaje MI czekać na lepsze ..wiatry , choć Nawet dziś otrzymałem od pana Profesora przy wypisie PROPOZYCJĘ wyjazdu na kontynuacje leczenia po szpitalnego do ...USTRONIA...ale samemu nie godzę się poczekam ,aż zbierze się Ekipa pod WEZWANIEM...
Nie ma sensu w tworzeniu takiego wątku w tym dziale bo nie rozmawiacie o sanatoriach lecz o własnych racjach. Od tego jest "Na każdy temat". Zaś polemiką na temat poszczególnych sanatoriów jest cały ten dział. Nie ma sensu pisać o różnych ośrodkach w jednym wątku gdyż będzie to nie do odnalezienia przez czytających i szukających konkretnej informacji.
Wątek zamykam.
Pozdrawiam