Krynica Zdrój - moje spostrzeżenia
-
gosiaczek63
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 mar 2015 19:18
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Krynica Zdrój - moje spostrzeżenia
Ale tu nuuudy,moze ktos zna sposob jak tu wytrzymac 20 dni i nie zwariowac.Chyba jestem jednak za mloda na sanatoria.Zabiegi ok a reszta to porazka. 
Witajcie kochani,jeśli jest tu temat Krynicy to i ja mam pytanie .... może ktoś zdoła napisać kilka słów o sanat. ABATON ,Jadę tam w tym miesiącu i prócz tego że nie można zarezerwować wcześniej pokoju i że mało jest takowych z łazienkami to wiem nie wiele....Bardzo proszę o wiadomość jeśli ktos z Was tam był lub jest ? Pozdrawiam 
- Nutka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 20 lut 2015 19:53
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 29 razy
- Podziękowano: 6 razy
No co Ty Gosiaczku opowiadasz..........nudzisz się w Krynicy
Poczekaj ....dopiero co przyjechałaś ............jeszcze nie poznałaś odpowiednich ludzi
Ja do południa miałam zabiegi,po południu wycieczki ......albo piesze,albo wyjazdowe,a wieczorkiem...jak starczyło sił ....zabiegi na parkiecie
Biura podróży maja szeroką ofertę fajnych miejsc do zwiedzania......nie zniechęcaj się tak szybko
Miłego pobytu Gosiu......fajnego towarzystwa Ci życzę
Poczekaj ....dopiero co przyjechałaś ............jeszcze nie poznałaś odpowiednich ludzi
Ja do południa miałam zabiegi,po południu wycieczki ......albo piesze,albo wyjazdowe,a wieczorkiem...jak starczyło sił ....zabiegi na parkiecie
Biura podróży maja szeroką ofertę fajnych miejsc do zwiedzania......nie zniechęcaj się tak szybko
Miłego pobytu Gosiu......fajnego towarzystwa Ci życzę
-
gosiaczek63
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 mar 2015 19:18
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 4