Krynica Zdrój - moje spostrzeżenia
-
gosiaczek63
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 mar 2015 19:18
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Krynica Zdrój - moje spostrzeżenia
- Nutka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 20 lut 2015 19:53
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 29 razy
- Podziękowano: 6 razy
Poczekaj ....dopiero co przyjechałaś ............jeszcze nie poznałaś odpowiednich ludzi
Ja do południa miałam zabiegi,po południu wycieczki ......albo piesze,albo wyjazdowe,a wieczorkiem...jak starczyło sił ....zabiegi na parkiecie
Biura podróży maja szeroką ofertę fajnych miejsc do zwiedzania......nie zniechęcaj się tak szybko
Miłego pobytu Gosiu......fajnego towarzystwa Ci życzę
-
gosiaczek63
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 mar 2015 19:18
- Staż sanatoryjny: 4
A gdzie Danusiu 64 chodzisz na tance. Towarzystwo,fakt troche jeszcze malo zintegrowane,moze za pare dni.danusia64 pisze:No co Ty Gosiaczku opowiadasz..........nudzisz się w Krynicy![]()
![]()
Poczekaj ....dopiero co przyjechałaś ............jeszcze nie poznałaś odpowiednich ludzi![]()
Ja do południa miałam zabiegi,po południu wycieczki ......albo piesze,albo wyjazdowe,a wieczorkiem...jak starczyło sił ....zabiegi na parkiecie![]()
Biura podróży maja szeroką ofertę fajnych miejsc do zwiedzania......nie zniechęcaj się tak szybko![]()
Miłego pobytu Gosiu......fajnego towarzystwa Ci życzę
- Nutka
- Przyjaciel forum

Inne miejsca opuszczałam już po paru minutach,ale to jak mówiłam ,zależy co kto lubi
- Nutka
- Przyjaciel forum

Betibeti4514 pisze:Witajcie kochani,jeśli jest tu temat Krynicy to i ja mam pytanie .... może ktoś zdoła napisać kilka słów o sanat. ABATON ,Jadę tam w tym miesiącu i prócz tego że nie można zarezerwować wcześniej pokoju i że mało jest takowych z łazienkami to wiem nie wiele....Bardzo proszę o wiadomość jeśli ktos z Was tam był lub jest ? Pozdrawiam
A takich było bardzo mało.Może rozważ wcześniejszy wyjazd ,co się wiąże oczywiście z dodatkowymi kosztami,ale warto
Pozdrawiam
- Ramona2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 paź 2014 18:51
- Staż sanatoryjny: 8
Baw
- malgonia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2012 09:15
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 16 razy
W Krynicy sa wspaniałe tereny do biegania,spacerów.W co drugiej knajpce gra muzyka,niedaleko las.Można podjechac do Muszyny, a tam jest wspaniały basen,piekny ogród.Sa książki,gazety,internet, na kazdej ławeczce siedza ludzie ,którzy chca porozmawiać.Kobieto jak można się nudzić?gosiaczek63 pisze:Ale tu nuuudy,moze ktos zna sposob jak tu wytrzymac 20 dni i nie zwariowac.Chyba jestem jednak za mloda na sanatoria.Zabiegi ok a reszta to porazka.
-
forumowicz
Witaj Byłam w Abatonie parę lat temu .Spokojne małe sanatorium w samym centrum Krynicy.Sa pokoje z łazienkami ja akurat miałam pokój 2 osobowy ,ale mieszkałam sama.Zabiegi wszystkie na miejscu ,trwają tak samo jak wszędzie czyli krótko a czasami nawet krócej niż powinny.Brak kawiarenki (teraz nie wiem czy jest) nie ma basenu.Po za tym jest ok panie na zabiegach miłe w recepcji też .Lekarze też .Ja nie narzekałam ,ponieważ lokalizacja jest super.Sama Krynica no cóż dużo ludzi ,ja byłam parę razy dlatego juz mnie tak nie zachwycabeti4514 pisze:Witajcie kochani,jeśli jest tu temat Krynicy to i ja mam pytanie .... może ktoś zdoła napisać kilka słów o sanat. ABATON ,Jadę tam w tym miesiącu i prócz tego że nie można zarezerwować wcześniej pokoju i że mało jest takowych z łazienkami to wiem nie wiele....Bardzo proszę o wiadomość jeśli ktos z Was tam był lub jest ? Pozdrawiam
Zycze miłego pobytu .