Krynica Zdrój - moje spostrzeżenia

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
gosiaczek63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 mar 2015 19:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Re: Krynica Zdrój - moje spostrzeżenia

Post autor: gosiaczek63 »

Ale tu nuuudy,moze ktos zna sposob jak tu wytrzymac 20 dni i nie zwariowac.Chyba jestem jednak za mloda na sanatoria.Zabiegi ok a reszta to porazka. :(
beti4514
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2013 21:39
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: beti4514 »

Witajcie kochani,jeśli jest tu temat Krynicy to i ja mam pytanie .... może ktoś zdoła napisać kilka słów o sanat. ABATON ,Jadę tam w tym miesiącu i prócz tego że nie można zarezerwować wcześniej pokoju i że mało jest takowych z łazienkami to wiem nie wiele....Bardzo proszę o wiadomość jeśli ktos z Was tam był lub jest ? Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

No co Ty Gosiaczku opowiadasz..........nudzisz się w Krynicy :?: :shock:
Poczekaj ....dopiero co przyjechałaś ............jeszcze nie poznałaś odpowiednich ludzi ;)
Ja do południa miałam zabiegi,po południu wycieczki ......albo piesze,albo wyjazdowe,a wieczorkiem...jak starczyło sił ....zabiegi na parkiecie ;)
Biura podróży maja szeroką ofertę fajnych miejsc do zwiedzania......nie zniechęcaj się tak szybko 8-)
Miłego pobytu Gosiu......fajnego towarzystwa Ci życzę :D
gosiaczek63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 mar 2015 19:18
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: gosiaczek63 »

danusia64 pisze:No co Ty Gosiaczku opowiadasz..........nudzisz się w Krynicy :?: :shock:
Poczekaj ....dopiero co przyjechałaś ............jeszcze nie poznałaś odpowiednich ludzi ;)
Ja do południa miałam zabiegi,po południu wycieczki ......albo piesze,albo wyjazdowe,a wieczorkiem...jak starczyło sił ....zabiegi na parkiecie ;)
Biura podróży maja szeroką ofertę fajnych miejsc do zwiedzania......nie zniechęcaj się tak szybko 8-)
Miłego pobytu Gosiu......fajnego towarzystwa Ci życzę :D
A gdzie Danusiu 64 chodzisz na tance. Towarzystwo,fakt troche jeszcze malo zintegrowane,moze za pare dni.
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Różne są gusta Gosiu....mnie najlepiej odpowiadało w Prezydencie i w Artystycznej(u Łysego).
Inne miejsca opuszczałam już po paru minutach,ale to jak mówiłam ,zależy co kto lubi ;)
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

beti4514 pisze:Witajcie kochani,jeśli jest tu temat Krynicy to i ja mam pytanie .... może ktoś zdoła napisać kilka słów o sanat. ABATON ,Jadę tam w tym miesiącu i prócz tego że nie można zarezerwować wcześniej pokoju i że mało jest takowych z łazienkami to wiem nie wiele....Bardzo proszę o wiadomość jeśli ktos z Was tam był lub jest ? Pozdrawiam :kwiat:
Beti :kwiat: w Abatonie nie byłam,ale w Now.Łaz.Mieralnych.Problem był ten sam co do rezerwacji pokoi.Pojechałam dzień wcześniej i jakimś cudem udało mi się dostać pokój z łazienką,
A takich było bardzo mało.Może rozważ wcześniejszy wyjazd ,co się wiąże oczywiście z dodatkowymi kosztami,ale warto :)
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Ramona2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2014 18:51
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Ramona2 »

Danusiu życzę Ci udanego pobytu, miłych wrażeń.
Baw :kwiat: się dobrze.
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dziękuję Ci Ramonko :kwiat: ale ja się już na wiosnę wybawiłam w Krynicy :lol: :lol: :lol:
Fajnie było ;)
Awatar użytkownika
malgonia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2012 09:15
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 16 razy

Post autor: malgonia »

gosiaczek63 pisze:Ale tu nuuudy,moze ktos zna sposob jak tu wytrzymac 20 dni i nie zwariowac.Chyba jestem jednak za mloda na sanatoria.Zabiegi ok a reszta to porazka. :(
W Krynicy sa wspaniałe tereny do biegania,spacerów.W co drugiej knajpce gra muzyka,niedaleko las.Można podjechac do Muszyny, a tam jest wspaniały basen,piekny ogród.Sa książki,gazety,internet, na kazdej ławeczce siedza ludzie ,którzy chca porozmawiać.Kobieto jak można się nudzić? :shock: :shock:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

beti4514 pisze:Witajcie kochani,jeśli jest tu temat Krynicy to i ja mam pytanie .... może ktoś zdoła napisać kilka słów o sanat. ABATON ,Jadę tam w tym miesiącu i prócz tego że nie można zarezerwować wcześniej pokoju i że mało jest takowych z łazienkami to wiem nie wiele....Bardzo proszę o wiadomość jeśli ktos z Was tam był lub jest ? Pozdrawiam :kwiat:
Witaj Byłam w Abatonie parę lat temu .Spokojne małe sanatorium w samym centrum Krynicy.Sa pokoje z łazienkami ja akurat miałam pokój 2 osobowy ,ale mieszkałam sama.Zabiegi wszystkie na miejscu ,trwają tak samo jak wszędzie czyli krótko a czasami nawet krócej niż powinny.Brak kawiarenki (teraz nie wiem czy jest) nie ma basenu.Po za tym jest ok panie na zabiegach miłe w recepcji też .Lekarze też .Ja nie narzekałam ,ponieważ lokalizacja jest super.Sama Krynica no cóż dużo ludzi ,ja byłam parę razy dlatego juz mnie tak nie zachwyca :) ,ale na pewno jest gdzie pospacerować ,dobrze zjeść odwiedzić babcię Malinę ,potańczyć u Łysego najlepszy lokal.
Zycze miłego pobytu . :) :kwiat:
ODPOWIEDZ