Jakosc wyzywienia
-
forumowicz
Re: Jakosc wyzywienia
Jeść powinno się w spokojnych, kameralnych warunkach,
-
forumowicz
- trafiony zatopiony
-
forumowicz
Z mojego punktu widzenia, na wyjazdach z NFZ powinna być opcja wyboru pobytu bez wyżywienia
-
Krzysio010
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 wrz 2015 13:01
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 8
Swoją drogą na oficjalnej stronie Sanatorium Bałtyk w Kołobrzegu znalazłem opcję wykupienia bufetu szwedzkiego w cenie 19zł za dzień pobytu, czyli i tak można
Będą rarytasy... tylko kosztowaćKrzysio010 pisze: ... na oficjalnej stronie Sanatorium Bałtyk w Kołobrzegu znalazłem opcję wykupienia bufetu szwedzkiego w cenie 19zł za dzień pobytu...
-
forumowicz
-
Krzysio010
- Super Kuracjusz

Jeśli się decydujesz jeść z Gośćmi, to musisz wykupić opcję na cały okres pobytu
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Byłem w pewnym kołobrzeskim sanatorium śniadanie było dla wszystkich na jednej wspólnej sali
- Tak Kuracjuszy z NFZ jak i gości komercyjnych podawane do stolików ,kuracjusze NFZ do stolików mieli podawane Napoje -kawa zbożowa czy też herbatę.
Komercyjni herbatę z cytryną ...............
po kilku dniach pojawił się wrzątek obok dwa słoiki oryginalną z kawą mieloną i rozpuszczalną .
Okazało się po czasie ,że Komercyjne małżeństwo z ..Czech kupiło kawę i chciało aby kawa była ogólnodostepna.
BYŁA przez bodajże 2 dni
Sam widziałem Panią która PERFIDNIE "zajumała" słoik z Neskafe -rozpuszczalną a Jej koleżanka puszkę ze zmieloną
wchodząc na stołówke małżeństwo knedlikowe widziało na następny dzień ponownie kupiło po kolejnym NIE BYŁO ANI kawy ,ani wrzątku
POLAK POTRAFI
czy tak wyglada szwedzki stół ????????????
-
Krzysio010
- Super Kuracjusz

Ja doświadczyłem na szczęście również takich zachowań przy stole, gdzie nikomu nic nie zabrakło. Teraz wiem dlaczego wprowadzono zakazy wynoszenia jedzenia ze stołówki