Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam mam skierowanie do Hutnik -Tęcza z NFZ na pobyt 04.10.2015 lecz jak już dowiedziałam się że mają ten budynek w remoncie a nas zakwaterować do Jutrzenki ( widziałam na stronie) to ulga była , bo tak to byłam w szoku !!! Taka miejscowość i oczywiście pora roku . Wkurza mnie tylko jedno że dając skierowanie do sanatorium czeka się 18 miesięcy lekarz pisze konkretnie miejscowość i ja dołączam podanie ( góry ) a tu co .Oj a składki wiedzą od kogo ściągać .Mam pytanie z tym ośrodkiem związane czy któraś z osób dostała 1-nkę i do stałych opłat które nakazało NFZ , za pokój musiała dopłacać jeszcze ? Bo kuracjusze z ZUS mają wszystko za darmo to wiem .
Mam nadzieję że nie będzie tak źle ..Miłego dnia życzę
Witam Z twą wypowiedzią się zgodzę , i na pewno NFZ by chciał żeby rezygnować , lecz z mej strony to ich nie doczekanie !!! Mieli tylko szczęście że to już październik , tak bym inaczej zadziałała ...:) Pozdrawiam
Czy groźnie brzmi hm może nie , tylko jednym zdaniem " SAMO ŻYCIE " jak swego się nie upomnisz to nie dadzą a zapomnij żeby Tobie sami powiedzieli z czego można skorzystać Dla swoich to mają i bez problemu ..
Ola 66
ja wracam ,a Ty zaczynasz "wspaniały" turnus .Opłata za jedynkę jest podają w skierowaniu, zależnie czy sezon niski czy wysoki .
Ja będę płacić do 30 września chyba ok.36 zł za dobę za jedynkę (jeśli ją będę miała ) + klimatyczne oczywiście i ewentualnie tv.
Witam
Dzięki za odzew , jak ja dzwoniłam i zapisałam się na 1-nkę to pani z " JUTRZENKI "powiedziała że dodatkowa opłata jest 20 zł za dobę .
Lecz rozchodzi mi się o to że jak jest budynek który ma 1-2 pokoje a ogólnopolska jest tabela opłat za komfort NFZ to już w tabeli jest opłata za tą jedynkę wyższa !! ( chyba że odgórnie dla NFZ przydzielają tylko 2- osobowe ..
Byłam u mnie NFZ filii to poinformowano mnie że oplata powinna być tylko tak jak jest w tabeli .... Teraz jestem ciekawa jak potraktują Ciebie z opłatą ?
Pozdrawiam życząc miłej niedzieli
ola66 pisze:jak swego się nie upomnisz to nie dadzą a zapomnij żeby Tobie sami powiedzieli z czego można skorzystać Dla swoich to mają i bez problemu ..
Dziękuję za informację. Jak będę na miejscu i się zakwateruję dam znać co i jak .................
wydaje mi się ,że nie będzie dopłaty ponad 36 zł....ale różnie bywa , wszystko się zmienia.
Pozdrawiam