Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam Polujących na zwroty. Od 3 dni zaczęłam polowanie, ale bez skutku. Wybieram numery podane na stronie nfz mazowieckie i albo nr zajęty albo nikt nie odbiera. Czy ma ktoś pomysł, jak skutecznie się dodzwonić
Mirabella pisze:Moje polowanie trwało miesiąc...już traciłam nadzieję.
Dostałam ze zwrotów Wistom w Kołobrzegu .
Jutro wyjeżdzam....miałam trzy dni na spakowanie.
Ja też od tygodnia poluję na coś konkretnego ze zwrotów na razie oferowali Goczałkowice Ciechocinek i Świeradów ale 2 ostatnie wyjazd na 2 dzień .Od poniedziałku znowu zaczynam polowanie do skutku