Brak tolerancji w necie jaki w życiu

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Re: Brak tolerancji w necie jaki w życiu

Post autor: stokrotka »

Jakiś czas temu były scycje (nie będę szukała wątków ,bo jak kto chce trafi na nie).Chodziło nie tylko o gwarę regionalną ,ale o ludzi mieszkających na terenach owej "gwary" .Działo się wtedy ,tylko nie każdy w takowych "rozmowach" brał udział ,albo tylko czytał a teraz ? Nic nie widziałem(am) nic nie zauważyłem(am) nie było mnie wtedy itd.
Może i tak było w co nie wierzę .Są osoby wszędobylskie tylko "czasem milczące" na forum ,acz podglądające.
Bywa, że włączając się do tematu rozmów zostaje się ignorowany -tutaj na forum, czego nie tylko ja doświadczyłam.
Sumując : nasze polskie społeczeństwo nie jest tolerancyjne w każdym temacie.
Pozdrawiam. :kwiat:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Brak tolerancji w necie a tym samym w życiu

Post autor: jacky6 »

[ obrazek zewnętrzny ]

cóż, skoro każdy nosi pojemnik z opiniami ze sobą ...

:mrgreen: :ugeek:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

O zgrozo :o :shock: a ja nieraz zasnęłam nad lapkiem i się nie pożegnałam, a i nie przywitać w niektórych tematach też mi się zdarzyło :oops: :oops: ...teraz, to tylko odpokutować pod pręgierzem ;) :lol: :lol:
forumowicz

Nie oczekuję przywitania z fanfarami :o ani tez pożegnań.Zdarza mi się nie odpisać nawet wtedy jak ktoś nickowo się do mnie zwraca ,ponieważ nie czytam każdego tematu od deski do deski bo nie jest to mozliwe ani czasowo ani fizycznie.Nie oznacza to ,że nie szanuję koleżanek i kolegów tzw forumowych.Za to już kiedyś przepraszałam,nie obrażam sie też jak ktoś mi nie odpowie nawet jak o coś zapytam.
Na forum trzeba trochę traktować sprawy z przymrużeniem oka ,forum to tylko forum,portal społecznosciowy jak każdy.Nie oczekuję też osobistych "prawdomówności" ,ponieważ tak jak napisała jedna z koleżanek z ta prawdomównością dot .tozsamości np trzeba uważać niestety. :shock: może to stać się nawet problematyczne .Przekonał się pewien kolega z tego forum.
Dlatego nie drażni mnie np nie podanie swojego NFZ itp info .Ktoś chce lub nie chce o sobie mówić więc trzeba to uszanować.

A gwary? itp? świat zróznicowany kolorami skóry ,gwarą kulturą jest piękny .
Piekno trzeba wydobywać z każdego z nas ,bardziej niż wady wtedy wszystko jest łatwiejsze a życie przyjemnym się staje.
Pozdrawiam :kwiat: :)
kruszynka
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Brak tolerancji w necie oraz Sowy w knajpie ...

Post autor: jacky6 »

kruszynka pisze:
Dlatego nie drażni mnie np nie podanie swojego NFZ itp info .Ktoś chce lub nie chce o sobie mówić więc trzeba to uszanować.
czepiam się jak rzep psiego ogona...
jak ktoś chce pozostać anonimem nie koniecznie Gallem - to może mieć szansę...
...
ale jeśli chowając się za parawanem nawija "rozmaitości" to jest już inna bajka ...
bo czego się boi ?
...
:mrgreen: :ugeek:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 161 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

kruszynka napisał(a):

Kruszynko podanie swojego NFZ uważam za potrzebne,ponieważ "ktoś"np.pisze o pogodzie :roll: to ja nie wiem o gdzie jest tak ciepło lub zimno :)
Ale oczywiście tolerancja ,tolerancja jest jak najbardziej potrzebna :) uczymy się jej wszyscy.
Pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

Do Jacky6 kazdy ma prawo do swoich zachowań ,a innym nic do tego szczególnie na portalach :o
Atino zawsze mozna napisać iż pogoda w .....mazowieckiem jest taka a taka :) ;) :kwiat: :kwiat:
Pozdrawiam serdecznie wszystkich anonimowych i tolerancyjnych :kwiat: :roll:
Awatar użytkownika
jurand40
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 lut 2013 19:36
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 1 raz

Post autor: jurand40 »

Najlatwiej powiedziec - klamiesz
najprosciej - przestan
najwygodniej - nie blaznuj
najdelikatniej - nie chrzan
najtrudniej - rozumiem..

Krzysztof Daukszewicz
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam,może to jest brak tolerancji z mojej strony,ale jak widzę wpis zaczynający się z małej litery,braku przywitania przy wejściu do tematu ,itp,brakuje jeszcze pisania imienia też z małej litery-i już mam wyrobione zdanie o jego autorze :!: a może jestem już tak zacofany i nie na tzw.topie :!: Dzień Dobry czy Witam,Pozdrawiam,Przepraszam-czy to już przestaje być stosowane,czy już nie modne :!: Pozdrawiam-niereformowalny w tym względzie-Andrzej :)
forumowicz

Andrzeju , będę pracować nad sobą - obiecuję :kwiat:

pozdrawiam

Basia :)
Zablokowany